2777
2789

سلام بچه ها سه لحظه این متنو بخونین

فرض کنید یه دختری هست تو آشناهاتون

چندسال پیش کنکور میده دانشگاه دولتی گیلان حقوق قبول میشه میره تابخونه.همکلاسیاس بخاطر اتباع بودگش بهش بی محلی میکنن و هیشکی باهاش دوست نمیشه.برهمین منوال تنها و افسرده میشه و هیجوقت درس نمیخونه.تا ترم پنج با معدل یازده میومنه ترم پنج یهو به خودش میگه  چه فایده میره انصراف میده.دوباره کنکور میده یه ماه میخونه اصفهان همون رشته رو قبول میشه میره واحداشو معادل میکنه ادامه شو میخونه.یعنی دوره ی چهارساله ی کارشناسیو شیش ساله تموم میکنه.تازه مفدلشم از یازده میاره رو پونزده.شما به این دخترچی میگین؟

رفتترش جقد عمیب و غیرقابل پذیرشه به نظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقوق درس سنگینی هست . از اینکه بازم تونست قبول بشه افرین بهش 

اگه خودتی بیا با هم صحبت کنیم هم رشته هستیم

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

خاک تو سر اطرافیانش تو دانشگاه گیلان که باعث یه دوره افسردگی یه ادم شدن بی دلیل

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
ما به این دختر میگیم‌زندکی‌ هرکس به خودش مربوطه خواسته ۱۳سالع تموم کنه درسشو

توروخدا راست میگی؟تاالان هرکی فهمیده جوری واکنش نشون داده که یعنی توچید عجیبی.ممنونم که نظرتو میگی

توروخدا راست میگی؟تاالان هرکی فهمیده جوری واکنش نشون داده که یعنی توچید عجیبی.ممنونم که نظرتو میگی

اصن اهمیت نده زندگیتو بکن،به هدفات فکر کن،حتی اکه ۷۰سالت باشه،همه اشتباه دارن همه یه کارایی میکنن که نباید بکنن ولی مهم جبران کردنشه