2777
2789
عنوان

تبخال چشم کودگ

144 بازدید | 10 پست

سلام . کسی تاحالا بچش دچار تبخال چشم شده ؟آیا باعث کوری میشه ؟ دخترم سه سالشه ده روزه دهانش تبخال زده وقتی بهتر شد الان چشماش به نور حساسه خواستم ببینم کسی تجربه ای داره . تا شنبه که بتونم ببرمش دکتر چشم پزشک خیلی نگرانم

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم که خیلی خطرناکه ولی وقتی تو دهنش زده ربطی به چشم نداره

دکتر گفت ممکنه به چشمش بزنه گفت قرمز میشه . ولی دخترم فقط الان به نور حساسه و مدام پلک میزنه

دکتر گفت ممکنه به چشمش بزنه گفت قرمز میشه . ولی دخترم فقط الان به نور حساسه و مدام پلک میزنه

تجربه تبخال چشم رو پدرم داشتن سی سال پیش ولی مشخصه که تبخاله حساسیت به نور با این گرما شاید طبیعی باشه بازم یه دکتر دیگه ببر دخترتو . 

یعنی تا دوروز ممکنه چیزیش بشه؟

بچه من متاسفانه زد اصلا نمیدونم چطوری شد که زده.من کنارش نبودم.ولی مثل اینکه تب شدید میکنه .دهانش کامل له شده بود و دونه های ریز تا کناره گوشه چشمش رفته بود بردیم دکتر گفت تبخاله.بچه من زیر یکسال بود.دیگه گفت فقط بهش بستنی بدید و تب نکنه که خودم دقیقا دستور دکترو اجرا کردم و خدارو شکر مشکلی برای چشمش به وجود نیومد حتی دکتر گفت کیلو کیلو بهش فقط بستنی بدید شیر و غذای کمکی ممنوع فقط بستنی چون زبونش کامل له شده بود

بچه من متاسفانه زد اصلا نمیدونم چطوری شد که زده.من کنارش نبودم.ولی مثل اینکه تب شدید میکنه .دهانش کا ...

حتما بچه شما به قرنیه چشمش نرسیده 

حتما بچه شما به قرنیه چشمش نرسیده 

والا اینو نمیدونم ولی دکتر گفته بود که به چشمش نزده خودم حضور نداشتم تو خونه بودم ولی وقتی همسرم گفت دکتر گفته بود خدارو شکر به چشمش نزده ولی دقیقاااا تا اون کنج گوشه چشمش کشیده شده بود

شما شاید تبخال نباشه چون دکتر دستکش پوشیده بود میگفت تایم زیادی با دقت نگاه کرده بود و بعد تشخیص تبخال داده بود حقیقت من خودم فکر کردم سرخچه ای چیزی باشه دور از جونش