2777
2789

دکتر آرزو خوانساری نیا جراح زیبایی هستن مامانم پیششون جراحی پلک انجام داد جراحی زیبایی گوش هم انجام میدن واقعا حرفه ای هستن
این پیج اینستاشون
آدرس مطب شون هم فلکه دوم صادقیه ، بلوار آیت الله کاشانی ، نبش گلستان شمالی (ساختمان پزشکان) ، پلاک 9 ، بلوک 3 ، واحد 5

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله برای کسی که گوشش مشکل داشته باشه 

پ چرا میگی زیبایی؟

اگه مشکل داشته واسه سلامتیش عمل کرده نه زیبایی  

وقتی من داشتم واسه اهدافم تلاش میکردم تو درحال تلاش برای تبدیل دوس پسرت ب شوهرت بودی! مگه میشه خدارو قبول داشت اما دینشو قبول نداشت؟بدبخت تر از  من کسیه که نیمه ی گمشدش منم/: تمام کسانی که از من فاصله گرفتن روزی پشیمون شدن البته نه از دوریِ من، از این که چرا زودتر این کارو نکردن       تمام این قاشقایی که بهتون میچسبه روح سرگردان مرحوم قاشقچیه/=😔🌱 میزان دین هرکس به اندازه عقل و منطقشه چون هرچیو با عقل و منطق جور دربیاد قبول میکنه♡ انقدی واسه عشق احترام قائل هستم که نرم تو خیابونا یا فضای مجازی دنبالش بگردم:)♡
پ چرا میگی زیبایی؟ اگه مشکل داشته واسه سلامتیش عمل کرده نه زیبایی  

خب یکی ازگوشاش تاش باز شده یکم بزرگتره .عملش میکنن درست میشه زیبایی هم میگن بهش

وزن ۷۶قد ۱۷۶   وزن هدف ۷۰

من انجام ندادم ولی داداشم انجام داده 

اول یکی دکتر دکتر ناصری صدر رو به ما معرفی کرد خیلی میترسیدیم از اینکه نکنه مشکلی پیش بیاد ولی خدارو شکر بهترینه دکتر صدررر حرف نداره منم بینیمو اونجا عمل کردم خیلی خوب شده 

من گوشای خیلی بزرگی داشتم و دنبال یه دکتر خوب میگشتم تا گوش کوچک تر کنه تا با دکتر سپیده فاضلی آشنا شدم ایشون با جراحی اتوپلاستی روی گوشی من انجام دادن تونستن گوش هام به حالت طبیعی در بیارن. از نتیجه عمل واقعا راضیم