سلام خسته نباشید من نرگسم و ۱۹ سالمه امروز دعوای خیلی بدی با خانواده ام داشتم،دلیل دعوا هم بخاطر مسخره شدنم جلوی خالم بود، من به خودم قول داده بودم که دیگه حساس نباشم،ولی این دفعه خیلی خیلی ناراحت شدم،شبش بخاطر اینکه خودمو اروم کنم تا ۳ شب داشتم کتاب میخوندم،ولی آروم نشدم رفتم که بخوابم و همه شب داشتم گریه میکردم، صبح ساعت ۱۰ رفتم که خرید ها رو از پیک بگیرم بعد از اون گرفتم خوابیدم، انقدر ناراحت بودم برای ناهار بیدار نشدم هرچی خالم اومد صدام کرد دخترخالم که ۹ سالشه اومد صدام کرد مامانم و خواهرمم همین طور باز بیدار نشدم(خودمو زده بودم به خواب)
بعدش هم از دست مادرم عصبی بودم چون میخواستم کلاس نقاشی و زبان برم. ولی نمیزاره قرار بود که بابام بره برام ورقه مخصوص رو بگیره مامانم بهش نوع ورقه رو نگفته بود از عمد (چون از دستم ناراحت بوده) ،بعدش هم دعوامون شد من خیلی خیلی کتک خوردم اونم جلوی خالم حالم خیلی خیلی بده،همه بهم میگن احلاقت و درست کن حتی خواهر کوچیکمم باهام دعوا میکنه ،همش فکر میکنن من دیوونم،خیلی خیلی حالم بده لطفا کمکم کنید. واقعا ممنون میشم کمک کنید چون خانوادم خیلی ناراحتن و منم همین طور