2777
2789

خیلییییی اذیتم میکنه هرشب باید دعوا بشه گریه کنم خیلییی خستم خدایا 😭پدر مادرم یروز میرم خونشون ميندازم بیرون با رفتارشون کسیو ندارم خدایا خیلی خستم 😭چ قد زندگی مسخرس چ قد اشتباه کردم ب حرف بقیه گوش دادم بچه آوردم بخدا حاملگی هم کتک خوردم بیمارستان موقع زایمان هم گریه کردم ای خدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز با این شرایط به طلاق فکر نکن سعی کن با مشاور صحبت کنی و رفتارتو عوض کنی تا زندگیت بهتر بشه هرکار میکنه هیچی نگو اصلا فک کن وجود نداره تا موقعیتت بهتر بشه منم مثل خودتم ولی چاره ای نیست 

😍😍😍
کدوم زندگی بخدا جهنمه 

کجا میخوای بری پس بعد طلاق ؟بچه هات چی میشن .؟برو مشاوره.   سر به سرش نزار . محل نده نادیده اش بگیر . دهن به دهنش نزار . اگر حامی و شغل داری طلاق بگیر اگر نه درستش کن . برات فرش قرمز پهن نکردن بیرون .

عزیز با این شرایط به طلاق فکر نکن سعی کن با مشاور صحبت کنی و رفتارتو عوض کنی تا زندگیت بهتر بشه هرکا ...

چیکار کنم دیگه وقتی مارو میبینه انگار دشمن هاشو دیده کتک دادو بیداد