خواهر شوهر بزرگم پیام داد بهم گفت تو چیکار داری به مرضیه ( منظورش خواهر کوچیکشه ) هر وقت میاد خونه بابام تو یجوری باهاش رفتار میکنی منم زنگ زدم بهش گفتم اولا اون کیه که من بخوام هی باهاش دهن به دهن بشمو نگاش کنم بعدشم اون خودش دهنش همیشه کجه به هیشکی نگاه نمیکنه فقط هی میاد زندگیا بقیه رو میریزه بهمو هیچکسم جرعت نمیکگه هیچی بهش بگه گفتم یعنی این صاحب نداره شوهر مداره که بزنه تو دهنش که تو زندگیا بقیه دخالت نکنه . فک کنم بدش اومد 🙄
خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نباید اجازه میدادی روتون بهم باز بشه زندگی یه روز دو روز نیست سالها میخوایید چشم تو چشم بشید
میدونم بخدا بحثو منم شروع نکردم . اگه بدونی یه وضعیتای بدی گذاشت رو واتساپش برام که اگه یکی میدید میگفت خدایا مگه زنداداشش چیکار کرده که اینارو گذاشه شوهرمم خون جلو چشاشو گرفته بود از دستش
خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
[QUOTE=198959372]اولا زن ستیز نباش نگو صاحب نداره چون اونوقت خودتم باید صاحب داشته باشیدیگه دوران برده داری تمو ...[/QUOTاخه باید طرف مقابلت شعور داشته باشه که شما هم بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی وقتی نداره باید چیکار کنم هااا