2777
2789
عنوان

به خواهر شوهرم گفتم مگه صاحب نداری تو 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 26 پست
کاپ بددهنی هم میرسه به شما

فکر نمیکنم اجازه داده باشم راجب اخلاقم نظر بدید

مواظب اخلاق خودتون باشید 

می‌خواهم‌رویاهایم‌را‌به‌موهایم‌سنجاق‌کنم(:🧷🌩🌈🧷⭒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاهرشوهرمنم اینجوبود وای چقد بدم میامد ازش انقد پرتکقع ودخالت کن یساله گورشو گم کردم اززندگیم‌انقد ر ...

دقیقاااا یه بد جنسااایی هستن که نگوووو ادم دلش میخواد خودشو بکشه از دستشون  

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
نباید اجازه میدادی روتون بهم باز بشه زندگی یه روز دو روز نیست سالها میخوایید چشم تو چشم بشید

میدونم بخدا بحثو منم شروع نکردم . اگه بدونی یه وضعیتای بدی گذاشت رو واتساپش برام که اگه یکی میدید میگفت خدایا مگه زنداداشش چیکار کرده که اینارو گذاشه شوهرمم خون جلو چشاشو گرفته بود از دستش

خدایا شکرت واسه هزارو یه دلیل 😍 شکرت واسه همه نعمتهایی که میبینمو نمیبینم ...خدایاا عزیزامو برام حفظ کن 😍😍😍😍
وقتی تو فضای مجازی یه حرفی رو میزنید باید منتظر جواب بقیه هم باشین

کسی که منطق و فرهنگ داشته باشه خوشحال میشم جوابمو بده ن هرکسی 😊

می‌خواهم‌رویاهایم‌را‌به‌موهایم‌سنجاق‌کنم(:🧷🌩🌈🧷⭒

اولا زن ستیز نباش نگو صاحب نداره چون اونوقت خودتم باید صاحب داشته باشیدیگه  دوران برده داری تموم شده حداقل روکاغذ همه ازادیم مثلا 

دوما باهم خوب باشین بابا دنیا دوروزه 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

[QUOTE=198959372]اولا زن ستیز نباش نگو صاحب نداره چون اونوقت خودتم باید صاحب داشته باشیدیگه  دوران برده داری تمو ...[/QUOTاخه باید طرف مقابلت شعور داشته باشه که شما هم بتونی باهاش ارتباط برقرار کنی وقتی نداره باید چیکار کنم هااا

[QUOTE=198959372]اولا زن ستیز نباش نگو صاحب نداره چون اونوقت خودتم باید صاحب داشته باشیدیگه  دو ...

حالا اگر خیلی اذیتت میکنن و دخالت میکنن کمتر معاشرت کن چاره چیه بالاخره باید گذروند 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
حالا اگر خیلی اذیتت میکنن و دخالت میکنن کمتر معاشرت کن چاره چیه بالاخره باید گذروند

دقیقا همین کارو کردم شمارشو از تو گوشیم پاک کردم گفتم هر وقتم اومد خونه باباش پامو اونجاا نمیزارم تا بره خونشون

دقیقاااا یه بد جنسااایی هستن که نگوووو ادم دلش میخواد خودشو بکشه از دستشون  

ن درورازجان چراخودتوبکشی اونو سگ‌محل کن باسیاست انقدحرصش بده من‌الان حسرت اینو داره یکلم باهام‌حرف بزنه هرچقدم‌همه واسطه شدن گفتم‌نخیر میخاو بازشروع کنه انترخانم‌ حرف خودشومیزدبا کولی بازی وگریه خودشو معاف میکرد چندش حال بعم زن‌تامیتدنی حرصسش بدع