2777
2789
عنوان

ینی شوهرم از قصد اینکار و میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 29 پست

من حتی تا سرکوچه هم تنها نمیرم هرجا برم شوهرمم بامنه

بحث بی اعتمادی نیست ولی خیلی زندگیا رو دیدم ک هی بدون هم میرفتن جایی الان شدن دوتا ادم که فقط کنارهم زندگی میکنن

توخونت بمون 

زندگی همینه دیگ خستگی و مریضی داره ولی دلیلی نیست بری جایی بمونی 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
اره پلاژ دارم هست بخاطر همین خیلی ی جوری شدم شوهرم تمام بدیا رو داره تقریبا .همین موند ایناهم بش اضا ...

پلاژ یعنی چی🥴🥴🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پلاژ دارم هست بخاطر همین خیلی ی جوری شدم شوهرم تمام بدیا رو داره تقریبا .همین موند ایناهم بش اضا ...

برو خونت دیگه چاره ای نیس 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من حتی تا سرکوچه هم تنها نمیرم هرجا برم شوهرمم بامنه بحث بی اعتمادی نیست ولی خیلی زندگیا رو دیدم ک ...

دیقا منم عقیدم اینه نباید جداشد زندگب مشترک ینی همین هر جا در هر شرایطی با هم😕 جدا از بحث بی اعتمادی

برو خونت دیگه چاره ای نیس

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
خب خونه تکونی کردی خونه خودت بخواب استراحت کن شوهرتم آواره نشه .. وقتی تو نری که اونم نمیره پیش دوست ...

میترسم این قضیه رو به عنوان نقطه ضعفم بگیره که اگ ی وقت دعوامون شد بگه میرم پیش دوستم که مثلا من بترسم 

دیقا منم عقیدم اینه نباید جداشد زندگب مشترک ینی همین هر جا در هر شرایطی با هم😕 جدا از بحث بی اعتماد ...

اره واقعا 

مثلا دوست من اوایل میگف شوهرم گناه داره خستش خودم میرم خریدای خونه رو میگیرم یا حتی لباس شوهرشم به سلیقه خودش میخرید 

الان 8 ساله ازدواج کردن یک باااار شوهرش واسه خونه خرید نکرده چون اصلا بلد نیست 

دل مرنجان،که ز هر دل به خدا راهی هست💛💎میشه یه صلوات بفرستین زودتریه کار خوب واسه شوهرم پیداشه بریم سرزندگیمون🥺خسته شدم😭
اره واقعا  مثلا دوست من اوایل میگف شوهرم گناه داره خستش خودم میرم خریدای خونه رو میگیرم یا حتی ...

خیلی بدع  اینجوری حتی اگ تا سر کوچم میری سوپری باید باهم برین تا عادت کنین بدون هم نزدیک ترین جام نمیرین 

من شوهرم کلا خونه بابام نمیاد اگ بیادم ۲ بار که بیاد بار سوم دعوا راه میندازه

تو میری خونه باباش؟