2777
2789
عنوان

ینی شوهرم از قصد اینکار و میکنه؟

385 بازدید | 29 پست

سلام دوستان .شوهرم جدیدا یاد گرفته وقتایی که من میرم خونه مامانم یا خونه نیستم اونم خونه نمیره میره پیش دوستش.امروز خونه تکونی داشتم از خستگی دارم میمیرم اومدم خونه مامانم میخواستم شبم بمونم تا اومدم دیدم شوهرم زنگ زده من دارم میرم پیش دوستم اگ تو شب اونجا بمونی شاید منم شب پیشش بمونم بنظرتون من چیکار باید کنم؟

دوستش مجرده چجور ادمیه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خودت خستگی در کن بگو از بیرون شام بگیره لابد جیز لذت بخشیه خونه دوستش ک میره😉

یدونه پسر دارم من قند عسل دارم من☺💖درخواست دوستی ندید لطفا..وزن اولیه ۷۷..هدف دوم ۷۴..هدف سوم ۷۲🤩..هدف چهارم ۶۸..وزن فعلی ۷۲☺🤗

خب خونه تکونی کردی خونه خودت بخواب استراحت کن شوهرتم آواره نشه .. وقتی تو نری که اونم نمیره پیش دوستش

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

وا من واقعا نمیفمم الان میگید اگ دوستش خوبه چ اشکالی داره 😕😕😕 بنظر من وقتی متاهل میشی یا باید باهم برید شب جایی واس موندن یا هیشکی حق نداره شب خونه نباشه مگ مواقع ضروری والا