2777
2789
عنوان

باحال ترین و حال به هم زن ترین اتفاقی که براتون افتاده چی بوده؟؟😂😅

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 31 پست
اره ...خاب بودم دیدم باد دارم گفتم بکنمش بره یه کم فشار خراب کردم اسهال شده بودم😄دیگ مجبور شدم ب جا ...

🤣🤣

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥

پسرداییم تو ماشین حالش بد میشه ، میاره بالا تو کیسه فریزر و از شیشه ماشین میندازه بیرون

نگو میخوره به شیشه ماشین  پشتی و گندمیزنه به ماشینش

داییم میگفت یکساعت ماشینیه دنبالمون بود سرشو از شیشه میکرد بیرون داد میزد آقای استفراغی اگه مردی وایسا تا بیارم بالا به هیکلت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرداییم تو ماشین حالش بد میشه ، میاره بالا تو کیسه فریزر و از شیشه ماشین میندازه بیرون نگو میخوره ...

واییی🤮😂😂

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥

از اینا نداشتم 😊 ولی یه روز خونه بابا بزرگم بودم نهار بعد مامانم اومد  من کنار خالم نشسته بودم  بعد گفت  نهار چی بود من  بلند گفتم ماکارانی ولی خیلی بد بودن نخور فکر کنم خاله فاطمه درست کرده بعد خالم که کنارش نشسته بودم گفت نه من درست کردم 😐  تو که سر سفره گفتی خیلی خوشمزه بود 😐  میخواستم آب بشم برم تو زمین 😐😐

درد ها شاید بزرگ باشن ولی خدا بزرگ تره 😁❤                              
از اینا نداشتم 😊 ولی یه روز خونه بابا بزرگم بودم نهار بعد مامانم اومد  من کنار خالم نشسته بودم ...

وای اره منم زیاد تو جمع فامیلی ضایع شدم

خیلی بد بود وای 😐😐😑 

ولی بدتر از این نیس که موقع سلام کردن بیفتی زمین همه پقی بزنن زیر خنده

روز عروسیم یه لباس دنبال دار سنگین گرفتم تو باغ موقع فیلم برداری داشتم با عشوه میومدم پایین از پله ه ...

موهات و ارایشت خراب نشد ایا؟؟

ن شوت نشدم تونستم کنترل کنم ولی از سنگینی لباس اخرش پهن شدم حالت نشستن موندم

اها