سلام خانوما این ن تاپیک و زدم که تجربیاتمو در اختیار خانمای بارداری که نگران وزن گیری نی نی هستن قرار بدم...
متاسفانه بعضی خانم ها در بارداری خودشون حسابی اضافه وزن پیدا میکنن و وزن جنین خیلی پاین هست الان دلیلشو بهتون میگم...
غداهای خیلی چرب...برنج...نون...روغن...کیک...شیرینی.. اینها فقط وفقط خودتونو چاق میکنه و باعث قند بارداری میشه...از اونجایی که سوخت و ساز بدن توبارداری خیلی پاین شما باید مقوی ترین غذاهارو به بدن برسونین...واز خوردن غذاهای بیخاصیت پرهیز کنید...
اولین چیزی که باعث رشد جنین میشه پروتئین..
غذاهایی مثل گوشت گوسفند،سینه مرغ،ماهی،میگو،تخم مرغ،بلدرچین،انواع حبوبات،خوراک لوبیا،عدسی،ابگوشت،فلافل،سویاو...پرتئین بالایی دارن و بسیار مفید هستن...
دومین عامل رشد جنین برای استحکام استخوانها و بلندی قد جنین کلسیم هست علاوه بر قرص کلسیوم بایدلبنیات حتما به اندازه کافی مصرف شه...شیر،کشک،ماست،دوغ،کنجد،بادام و...فراموش نشه...
دومین چیزی که باعث رشد خوب جنین میشه ویتامین ها هستن در کنار خوردن قرص مولتی ویتامین.وویتامین د..تا میتونین از انواع میوه ها و سبزیجات در روز استفاده کنین...
در بارداری خوردن خرما.بادام.گردو.پسته.فندق و انواع اجیل فراموش نشه خیلی خیلی مفید هست...
بجای قند و نبات وپولکی حتما از خرما استفاده کنین خرما باعث میشه وقتی نینی بدنیا اومد خواب خوبی داشته باشه و آروم باشه...
من خودم سر بچه تولم همین چیزارو خوردم وزن جنین ۴.۳۵۰کیلو بود...تازه من اشتباه کردمو نون و برنج کم نکردم که خودمم یکم چاق شدم ولی نه زیاد و نصبت به خیلی خانمای باردار فرم هیکلم حفظ شد...اینسری هم همین رژیم میخام پیش برم ...موفق باشین و خودتون و نی نی یاتون سلامت باشین الهی هرکسیم منتظر نی نی هرچه زودتر مادر بشه...
امیدوارم استفاده کنین