2777
2789

سلام خانوما این ن تاپیک و زدم که تجربیاتمو در اختیار خانمای بارداری که نگران وزن گیری نی نی هستن قرار بدم...

متاسفانه بعضی خانم ها در بارداری خودشون حسابی اضافه وزن پیدا میکنن و وزن جنین خیلی پاین هست الان دلیلشو بهتون میگم...

غداهای خیلی چرب...برنج...نون...روغن...کیک...شیرینی.. اینها فقط وفقط خودتونو چاق میکنه و باعث قند بارداری میشه...از اونجایی که سوخت و ساز بدن توبارداری خیلی پاین شما باید مقوی ترین غذاهارو به بدن برسونین...واز خوردن غذاهای بیخاصیت پرهیز کنید...

اولین چیزی که باعث رشد جنین میشه پروتئین..

غذاهایی مثل گوشت گوسفند،سینه مرغ،ماهی،میگو،تخم مرغ،بلدرچین،انواع حبوبات،خوراک لوبیا،عدسی،ابگوشت،فلافل،سویاو...پرتئین بالایی دارن و بسیار مفید هستن...

دومین عامل رشد جنین برای استحکام استخوانها و بلندی قد جنین کلسیم هست علاوه بر قرص کلسیوم بایدلبنیات حتما به اندازه کافی مصرف شه...شیر،کشک،ماست،دوغ،کنجد،بادام و...فراموش نشه...

دومین چیزی که باعث رشد خوب جنین میشه ویتامین ها هستن در کنار خوردن قرص مولتی ویتامین.وویتامین د..تا میتونین از انواع میوه ها و سبزیجات در روز استفاده کنین...

در بارداری خوردن خرما.بادام.گردو.پسته.فندق و انواع اجیل فراموش نشه خیلی خیلی مفید هست...

بجای قند و نبات وپولکی حتما از خرما استفاده کنین خرما باعث میشه وقتی نینی بدنیا اومد خواب خوبی داشته باشه و آروم باشه...

من خودم سر بچه تولم همین چیزارو خوردم وزن جنین ۴.۳۵۰کیلو بود...تازه من اشتباه کردم‌و نون و برنج کم نکردم که خودمم یکم چاق شدم ولی نه زیاد و نصبت به خیلی خانمای باردار فرم هیکلم حفظ شد...اینسری هم همین رژیم میخام پیش برم ...موفق باشین و خودتون و نی نی یاتون سلامت باشین الهی هرکسیم منتظر نی نی هرچه زودتر مادر بشه...

امیدوارم استفاده کنین

جاوید عشق مامان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپااااس👍

خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

میگم تو بارداری چه قرص کلسیمی مناسب هست؟ 

من تو خونه کلسی_دی ۵۰۰میلی گرم دارم میتونم بخورم ؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
سلام عزیزم ممنون  اینا رو پزشک تغذیه بهتون گفته یا ازخودتون وتجربتون گفتین؟

از رو چند تا مقاله و کتاب خوندم و تو بارداریم وقتی وزنم یهو داشت میرفت بالاو قندمم یکم بالا بود دکتر تغذیه بهداشت گفت برنج و نون نخور و چیزای مقوی بخور همین چیزا که نوشتم گفت بخور

جاوید عشق مامان

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، اسم، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست اگر مادر باردار از شیر بز استفاده کنه احتمال گرفتن الرژی در نوزادش کم‌میشه کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید، شیر بز هم برای بزرگسالان هم‌کودکان در بسیاری از بیماری ها شفاست بخصوص در درمان بیماری اسم و اثرات مخرب برای تهیه شیر بر مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا

سلام فقط و فقط شیر بز کافیه خواص شیر بز رو رو تو گوگل سرچ کنید متوجه میشوید بهترین دارو برای کم خونی، آلرژی، دیابت ، سیستم ایمنی و هزار چیز دیگه هست اگه تهران هستید یه مزرعه اطراف تهران هست که همه فصلها شیر داره لبنیات بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید آدرسش می اد  بخصوص برای فشار خون بالا بهترین درمان هست اما سعی کنید از مزرعه تهیه کنید چون در فروشگاهها دارای مواد نگهدارنده