2777
2789
عنوان

سینگل ها و مجردا بیاید

256 بازدید | 30 پست

تجربه یا یه پند خیلی مهم زندگیتون که تاالان

خیلی مهم بوده بگید

تا همه استفاده کنیم💛😍😍

من"  چیزی که برای خودم فهمیدم

تا وقتی به ارزوهام نرسیدم وارد هیچ رابطه ای نمیشم💙💜💛💚

اینکه عاشق ادم اشتباهی نشم

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گاهی ام یکی پیدا میشه که هولت میده
کمکت میکنه 

انگیزه میده 

مشوق میشه که به ارزوهات برسی

به چشمم دارم میبینمش

به خودم آمد انگار تویی در من بود                           این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود

من متاهلم😝😝😝هولم ندین خودم میرم باو😁😆😁

کاربری اولم نیست از قدیم های سایتم😁😁😁😁کاربری هشتممه😁😁😁😁این بار دیگه دعوا نمیکنم قول دادم به خودم چون دیگه خط نیست که باهاش بیام 🤪🤪🤪😝😝😝😝

اینکه خودمو دست کم نگیرم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
وقتی به ارزوهامونم برسیم به کسی نیاز نداریم دیگه 😑

نه دیگه!

یعنی اون دختری که مستقل واس خودش از همه لحاظ

دیگه نباید ازدواج کنه؟

تا وقتی یاد بگیرم برای ارزوهام بجنگم و به دستشون بیارم

اونوقت که حس میکنم میتونم وارد رابطه عاشقانه بشم

دقیقا ، اصلشم همینه باید یکی باشه که به همدیگه انگیزه بدین

اگه باشه که از خوبم خوبتره

ولی اگه اون ادم همچین ادمی نباشه

میشه بزرگترین درس زندگیت!

پس رسیدن ب اهداف ب تنهایی ب ریسک ادمی که

شااااید همراهت باشه نمی ارزه