2777
2789
عنوان

۱۴ سالگی بدون عقل ازدواج کردم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 10808 بازدید | 162 پست
نکنه ۱۲ و ۱۳ سالگی میخواستی دوست پسر داشته بلشی که وقت نشده و.. امون‌میدادی به ۱۸ میرسیدی بعد میگفت ...

من امون ندادم ۱۴ دوس بودیم ۱۶ عروسی کردیم الان ۲۴ سالمه شوهرم ۲۶ ۲ تاهم بچه دارممممم😁😁😁😁😁😁 الان میخورنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم ۱۰ سال ازم بزرگتره و خدایی اخلاقش خیلییی خوب بود من پدزم اعتیاد داشت و میشناختم اعتیاد رو و هم ...

تو ازمایش قبل عقد معلوم نشو عتیادش

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
به نظرم اون سن همه دخترا بخاطر تاثیر هورمون میخوان ازدواج کنن از دست خانواده خلاص شن، مادر پدرا تحمل ...

اره ولی گند میزنن به زندگیشون

رنگ مکان ها لباس ها جنسیت ندارن این ماییم که با تفکیک جنسیتی گند زدیم به همه چی!!!

۱۰ ماه از عقدمون گذشت و من توی عقد حامله شدم😓که ای کاش خودمو میکشتم و نمیزاشتم این بچه به دنیا بیاد تازه سال سوم راهنمایی رو تموم کرده بودم و حامله شدم و زودی عروسیم کردن و رفتم خونه خودم و چقدر بی عقل بودم

عزیزممممممم🥺

ادامش و بگو 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
۱۰ ماه از عقدمون گذشت و من توی عقد حامله شدم😓که ای کاش خودمو میکشتم و نمیزاشتم این بچه به دنیا بیاد ...

وای عزیزم خوب بعدش چی شد

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤
نمیدونم تو چه دوره ای ازدواج کردی  اما دختر منم تو چهارده سالگی نه تنهایی جایی میرفت نه با ...

همین الان هم کلی متاهل ۱۴ ساله داریم تو فامیل دوست اشنا

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇