2777
2789
عنوان

با این شوهرم من چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 44 پست
دمت گررررم مگ امثال من چششون.‌‌.

والا علط زیادی کردن 

حلال خداست 

خود خدا بخشیده ملت نمی بخشن 

هر کس معصوم مادر زادشد بیاد حرف بزنه  و بد نگاه کن 

خود خانوما با این طرز فکر باعث این نگاهن

مطمعنی اصلا پسره؟دختر نباشه ب اسم پسر سیوش کرده باشه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اینجوری بود؟

اره از اول 

یه هفته بعد عقد منو از شهرمون اورد خونه خودشون قرار شد باهم بریم جمعه بازار

اومدم سوار ماشین بشم گف تو برو سوار ماشین خواهرم شو با اونا بیا منم با دوستم

منم قهر کردم شدیدددد . اونم دید اونطوریه اومد با ماشین خواهرش باهم رفتیم

خوش ب حالت  از ته دلم میگ خوش بحالت کاش هیچ وقت ازدواج نمیکردم

من ازدواج کردم الانم دارم طلاق میگرم دعاکن زوتدتموم بشع خبرمرگش

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
یه اقدامی کن اون دوستش مجرد؟ دعا کن متاهل باشه با زن زرنگتر از تو. تا جفتشون جمع بشن

اره دوسش مجرده

اخه میدونی چیه دوسش اصلا گیر نمیده ب شوهرم ک

این شوهر منه ک بهش گیر میده شدید

کلا شوهرم اخلاقش اینه ک ب یه چیزی گیر داد ول نمیکنه

بعد اینکه جدا شدی  هیچ وقت حرف هیچ کس برات مهم نباشه شاد زندگی کن برای خودت

مگ حرف مردم نگاهشون مهم بود ک اصن جدانمیشدم ولی خودم مهمترم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)