2777
2789
عنوان

بلیط هواپیما لطفا بیاید

2594 بازدید | 38 پست

دوستان من میخوام از اینترنتی بلیط رزرو کنم میشع بگید اگ گرفتید کدوم سایت معتبرتر؟؟؟

بعد وقتی بلیط رزرو گرفتم سر ساعت گفته شده رفتم فرودگاه به مسئولای اونجا چی نشون بدم؟؟؟

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

ازسفرمی بگیر

فقط کارت ملی

کسی که بهشت رابرزمین نیافته است،آن را درآسمان نیزنخواهدیافت،خانه ی خدا نزدیک ماست وتنهااثاث آن،عشق است بسترعشق به خدا خدمت به مخلوقش هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از علی بابا بخر

سر ساعتم نرو

حداقل یک ساعت و نیم واسه پرواز داخلی زودتر برو

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

من خودم از سايتي بليط رزور نميكنم

محله مامانم يه دفتر هواپيمايي هست كه اينترنتي رزور ميكنه چه پرواز از داخل ايران بخوايي چه پرواز خارج از ايران رزرو ميكنه

به اون هميشه ميگيم برامون رزرو ميكنه

خودم امتحان نكردم

علی بابا بگیر فرقی نداره از هر جا بگیری میری تو فرودگاه فقط کارت ملی نشون میدی همین

دیگ چیزی نمیخواد ؟؟؟؟

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
از علی بابا بخر سر ساعتم نرو حداقل یک ساعت و نیم واسه پرواز داخلی زودتر برو

ممنون عزیزم😘😘😘

ممنون عزیزم😘😘😘

💕💕

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

مرسی عزیزای دلم😘😘😘😘😘😘

علی بابا خوبه بعدم عزیزم برات اس ام اس میاد ک مثلا ردیف 2صندلیbشما رزرو

مرسی فدات شمممم💋💋💋