2777
2789
عنوان

انگشترررم😣

663 بازدید | 57 پست

نیست پیداش نمیکنم دوساعته داره همجارو میگردم کلافه شدم خیلی عصبی ام 

دیگ کجارو بگردم اخههههه

دعا کنید پیدا بشههههه خیلی دوسش داااارم 

انگشتر نشونمهههه

شوهرت نبرده بفروشه؟یکی قبلا تو سایت گف شوهرش انگشترو برده فروخته بد۲سال بهش گفته

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیدا میشه ان‌شاءالله.

فکر کن بار آخر کجا دستت بوده.

حلقه من گم شده بود زیر فرش اتاق بچه هام پیداش کردم🙄

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
شوهرت نبرده بفروشه؟یکی قبلا تو سایت گف شوهرش انگشترو برده فروخته بد۲سال بهش گفته

😂😂😂بنده خدا همسرم ۲ روزه رفته سفرکاری من ۴ساعت پیش دستم بود انگشتر

😂😂😂بنده خدا همسرم ۲ روزه رفته سفرکاری من ۴ساعت پیش دستم بود انگشتر

جارو برقی بکش بد داخل کیسه رو نگا کن میبینیش

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
پیدا میشه ان‌شاءالله. فکر کن بار آخر کجا دستت بوده. حلقه من گم شده بود زیر فرش اتاق بچه هام پیداش ...

داشتم با تلفن صحبت میکردم یهو دیدم دستم نیس با خودم گفتم اها گزاشتمش اونجا دیگ بعد یهو گفتم کجا گزاشتم 😐😐دیگ نیس ک نیس