2777
2789
عنوان

کسی کولونوسکوپی انجام داده؟؟

1482 بازدید | 10 پست

خیلییییییی میترسم از دردش

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

دوتا هست یکی از راه گلوعه یکی پایین. اگه کولوستکپس برا چک کردن روده ست و از پایینه من انجام دادم اما بیهوش کاملن کردن. بیمارستان خاتم الانبیا تهران. هیجی هم متوجه نشدم. 

اما یه گازی وارد روده ات میکنن که راحت تر بتونن چک کنن که اون گاز بابد بعد چکاپ بری دسشویی خالی بشه. به من نگفتن و فشار ایجاد شد بالا آوردم. تازه بعدش گفتن آره باید دراز بکشی اون گاز خالی بشه! 

بهه حال گفتم اینو حواست باشه حتی نگفتن ازشون بپرس که لازم شد بری دسشویی

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیهوشت میکنن درد احساس نمیکنی 

یعنی هیچی حس نمیکنی؟؟ من خیلی ترسوام..بعد کلا پابین تنتو لخت میکنن؟

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚
دوتا هست یکی از راه گلوعه یکی پایین. اگه کولوستکپس برا چک کردن روده ست و از پایینه من انجام دادم اما ...

من از راه پایین مدنظرمه

من از راه پایین مدنظرمه

آره پس همونه. این خیلی بهتر از اونیه که راه حلقه. اون یکم اذیت میکنه ولی این نه. من که یه ذره هم درد نداشتم. برو پیش دکتر خوب. 

اگه از تجربه ام از کنکور ارشد سوال داری این تاپیک رو بخون 👈 اطلاعات راجع به کنکور ارشد روانشناسی
من آندوسکوپی کردم بیهوشی بهم اثر نکرد تمام مدت به هوش بودم و دهنم آسفالت شد

بیهوشی کامل نداشتی یا یه مشکلی داشتی چون قاعدتا نباید حس کنی . دیگه در کل بیهوش میکنن چیزی متوجه نمیشه بیمار