2777
2789

بهم میگه تا عاقلان راهی برای خندیدن پیدا کنند ما دیوانگان هزار بار خندیده ایم🙄😐🤦🏻‍♀️😑

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب کجاش بده این جمله

لااقل هرچیو می ترکونین گوگلو نترکونین من باهاش خاطره دارم💔 گوگل یار غارم بود پاره تنم بود.. هرچی نمیدونستم درجا زارت تو گوگل سرچ می کردم.. با من این کارو نکنید من جوونم آسیب میبینم میام شلوارتون و میکشم پایینا:(
چرا این جمله رو برات فرستاده؟

برام نفرستانه من خودش و خواهرش نشسته بودیم بعد من داشتم یه چیزی تعریف میکردم اونم هی میپرید وسط حرفم گفتم دیگه تعریف نمیکنم گف بهتر شروع کرد از تو گوشیش جک خوندن اونم بلند بلند خواهرشم و هم به من گوش میکرد صدای خندشم خیلی رو مخ بود خواهرش گف ما داریم صحبت میکنیم اروم بخون گف من بلند میخونم که شما بخندین بعد خواهرش گف ما که مثل تو دیونه نیستیم به جک های بیمزت بخندیم اونم به ما اینو با لحن خیلی بدی گف منم بدم اومد ولی هیچی نگفتم اما الان دارم خودخوری میکنم که چرا چیزی نگفتم

من در سرزمینی زندگی میکنم که در آن دویدن سهم کسانی است که نمیرسند و رسیدن حق کسانی است که نمی دوند...😔🖤♥
ولش کن.درکش همونقدر بوده گلم

همیشه بد حرف میزنه

من میرم دیدن خواهرش اینم پرو پرو میاد میشینه کنارمون 

وقتی این رفتار می کنه.بهش محل ندی.کم کم خودش می فهمه.یک جور رفتار کن انگار وجود خارجی ندارخ

من اصلا تا الان جواب هیچ کدوم از حرفاشو ندادم اما این بشر هرکاری هم کنم نمیفهمه منم میخوام یه کاری کنم حداقل دلم خنک شه