2777
2789
عنوان

سیستانی اگه هست بیاد جوابمو بده

222 بازدید | 13 پست

دوستان اینجا کسی سیستانی هست؟ اونجا قرنطینه هست ؟ همه جا تعطیله ؟ محضر تعطیله دوستان اونجا ؟ یک بنده خدایی کلاهمون رو برداشته همش میگه اونجا قرنطینه هست تعطیله باید سند به نام بزنه امروز فردا می‌کنه 

می‌خوام بدونم اونجا واقعا تعطیله یا نه ؟ تعطیلات تا کی هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زاهدان هستم نه باز هستن اون موقع هم که قرنطینه بود رفتم زابل بعضی از مغازه واینا باز بودن الان فکر کنم همه جا باز باشه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
بازارا باز شدن ادارات نمیدونم شاید اونام باز شده باشن

ینی محضر اسناد رسمی باز هست ؟ توروخدا بگین این از خدا بی خبر سرمون کلاه گذاشته لعنت به خودش که پول حروم می‌بره سر سفره خودش و زن و بچش 😭

من زاهدان هستم نه باز هستن اون موقع هم که قرنطینه بود رفتم زابل بعضی از مغازه واینا باز بودن الان فک ...

پس محضر اسناد رسمی باز هست درسته ؟؟ هفته دیگه برنامه قرنطینه که ندارن ؟؟؟ 

ینی محضر اسناد رسمی باز هست ؟ توروخدا بگین این از خدا بی خبر سرمون کلاه گذاشته لعنت به خودش که پول ح ...

باز هستن قرنطینه رو الان زاهدان که بیشتر بود برداشتن زابل که کمتره حتما داره الکی میگه

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛
پس محضر اسناد رسمی باز هست درسته ؟؟ هفته دیگه برنامه قرنطینه که ندارن ؟؟؟ 

باز نه فعلا همه جا باز هست هم ادارات وبازار همه چی 

باز هستن قرنطینه رو الان زاهدان که بیشتر بود برداشتن زابل که کمتره حتما داره الکی میگه

زابل قرنطینه هست ینی ؟؟؟ ینی امکان رفتن از مشهد به زابل نیس یارو بره اسناد رسمی سند بزنه بیاد ؟؟ 

زابل قرنطینه هست ینی ؟؟؟ ینی امکان رفتن از مشهد به زابل نیس یارو بره اسناد رسمی سند بزنه بیاد ؟؟&nbs ...

نه قرنطینه نیست قبلا بود حتی من رفتم ترمینال هم بسته بودن الان چن شبه میرم دوباره تردد هست من تو قرنطینه رفتم زابل کاری نداشتن