2777
2789
عنوان

با شوهرم دعوام شد بیاین 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2594 بازدید | 111 پست
ازش پرسیدی؟؟چرا این کارو کردی

ن فقط بلده داد بیداد کنه منو‌رسوند گازید رف بی شعور

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب لباست خوب بوده چراگیرمیده مثل خواهرواونابپوش 

خواهرمادرشو‌ببینیا🤐

سلام عشقا❤.اول واسع سلامتی داییم ک ۹ سالع تو کماست صلوات بفرستین .و مامانایی ک قصد سقط نی نی دارن میگن زوده کم سن سالیم .من ۱۴ ساله بودم حامله شدم من ۱۵ پسرمو ب دنیا اوردم. خیلی چیز خوبیه مامان شدن😍 راستش عوارض خیلی داره کمر درد شدید و پادرد بد 🤐ولی اگه برگردم ب عقب بازم پسرمو ب دنیا میارم💓 اونایی ک میخان مامان بشن الهی خدا بهتون نی نی سالم بده .کلی دعاتون میکنم همتونو .🙂🙌و ب این جمله خعلی اعتقاد دارم و خدایییییی هست بالاتر از حد تصور 💞
ن فقط بلده داد بیداد کنه منو‌رسوند گازید رف بی شعور

😕مطمعنم چیزی هست ...ی دلیلی داشته ‌

اومد باهاش حرف بزن ببین از چی دلخور بوده ..داد بیداد نکن..آروم باش بحرف

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
ن بابا رو میدم  سوار ادم میشع تقصیر خودمع چرا همش من باید کوتا بیام چرا من حرفش گوش کنم ی بار ن ...

خودت میدونی بعضی مردا اگه لجبازی کنی بدتر میشن زندگیت جهنم میشه 

بالاخره باید برا حل مشکلت تلاش کنی دیگه 

به حساسیت های شوهرتم احترام بزار تا کم کم از سرش بندازی 

هرمشکلی رو از بیخ و ریشه حل کن نه با لجبازی و دعوا 

اینه فرق ی خانوم معمولی و باسیاست البته نظر منه

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
عزیزم بنظرم ی مدتی ب حرف شوهرت گوش کن ی مدتی اونجور ک میخاد لباس بپوش البته نه کامل ها  ببین ی ...

کلا ب هیچکی اعتماد نداره  جایی نمیرم تنهایی یعنی نمی ذاره. دلم میخاد بمیرم 😔

😕مطمعنم چیزی هست ...ی دلیلی داشته ‌ اومد باهاش حرف بزن ببین از چی دلخور بوده ..داد بیداد نکن. ...

اروم حرف زدن نمیفهمه خیلی گاوه بلده داد بیداد کنه فقط

ن بخدا  .نمیدونم.دلم میخاد با مامانم پاشم برم از دستش راحت بشم .میگع من دوروزه سرکار نرفتم مهمو ...

شاید مامانت اینا یه چی گفتن بهش برخورده

رفتارش‌ درست نبوده‌ پشیمون میشه نگران نباش بچگونه بوده حالا بعدا دلیلشو فکر میکنم برات توضیح میده

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
واا عجب آدمیه....🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️  چه ربطی داره پیش خانواده بودن برای چندساعت  به طرز ...

ادمی نیس ک بره پیش مشاور اینا

شاید مامانت اینا یه چی گفتن بهش برخورده رفتارش‌ درست نبوده‌ پشیمون میشه نگران نباش بچگونه بوده حالا ...

هر موقع مادرم اینا بیان اخرش همچیو خراب میکنه. خودش  میدونه  من ناراحت میشم سر گیجع میگیرم بی هوش میشم .ولی بازم عذیتم میکنه .

کلا ب هیچکی اعتماد نداره  جایی نمیرم تنهایی یعنی نمی ذاره. دلم میخاد بمیرم 😔

خب بخاطر اینکه تا الان باهاش لج کردی 

تا الان شاید ساکت موندی. ولی برا درست شدنشم قدمی برنداشتی 

من شوهرم ی چیزی بود بددل بخدا دل خونواده شوهرم برام میسوخت 

ب شوهرخواهرش ی سلام احوالپرسی کردم روزگارمو سیاه کرد

همونشب تا صبح گریه کرد شبای محرم بود 

ی مدتی گوش ندادم هرکار خاستم کردم ولی سرد شد زندگیم دیگه تصمیم گرفتم از اساس درستش کنم

الان خیلی خوب شده

گفتیییییی!!!!مادرشوهر بیشعور منم هرچی پسرشون میگه و می‌کنه میگه من پرش کردم واگذارشو کردم خدا ک من د ...

منم خیلی ناراحت شدم میگه این همینطوری الکی قهر نمیکنه.قشنگ منظور داشت حرفش.کارای خودشونو نمیبینن همیشه دنبال مقصرن.چون خودشونو بی عیب میدونن.گند زدن ب تربیت بچشون.شوهرم الان پره عقدس از خانوادش

شاید قانون جامعمون درست نباشه اما متاسفانه همینه تا بوده باید زن درست کنه که البته بنظرم وقتی ی مشکلی رو حل میکنی با سیاست شریرینیش خیلیییی بهت میچسبه 

خب اگه بخای زندگیتو درس کنی باید تلاش کنی زن همه کار میتونه بکنه نگو چرا همش من قانون همینه دیگه 

اگه هم میگی ب درک اصن نمیخام دیگه منتظر ی زندگی عاشقانه و اینا نباش

منم خیلی ناراحت شدم میگه این همینطوری الکی قهر نمیکنه.قشنگ منظور داشت حرفش.کارای خودشونو نمیبینن همی ...

دقیقا منم گفتم خودتون ادبش کردین پسرشما اصلا گوش ب حرفم نامیده ک بشینم پرش کنم پس اینطوره اینم با من دعوا می‌کنه شما پرش میکنین....وای ازشون متنفرم

خدایا زنده ام به امیدخودت💜👌🍃