2777
2789
عنوان

انبر کلاغی چیه؟

58 بازدید | 3 پست

انبر کلاغی که به انبر سر کج نیز معروف است. این انبرها برای ترمیم اشیای بزرگتر مانند لوله بسیار مناسب هستند.

بهترین مارک انبر کلاغی

انبر کلاغی معمولاً مجهز به دو فک کشویی و قابل تنظیم است که نیمی از این ناودان منحنی و نیمی دیگر صاف است. برای راحتی بیشتر کاربران ، پایه های انبر کلاغی در اندازه های مختلف ساخته می شوند و برای کارهای خانه بسیار مناسب هستند.

قبل این که به معرفی کاربرد انبر کلاغی بپردازیم بهتر است بدانید که از انواع انبر در محل خود استفاده کنید. به عنوان مثال ، از انبر دست به عنوان دم باریک استفاده نکنید و به جای آن از انواع دیگر استفاده کنید.

هنگام خرید انواع انبر الخصوص انبر کلاغی از کیفیت و استاندارد بخرید و بدنه آن باید آیرودینامیک باشد.

هنگام استفاده از انبر کلاغی، مچ دست خود را صاف نگه دارید و آن را خم نکنید تا به دست آسیب نرسد.

قبل از استفاده از انبر کلاغی، حتما آنها را به دقت از نظر ترک یا شکاف در فک یا زبان بررسی کنید. زیرا استفاده از این نوع انبر می تواند بسیار خطرناک باشد.

منبع:

https://biknik.ir/crow-pliers/

ممنون بابت معرفی انبر کلاغی خدا خیرتون بده 😑

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.