2777
2789

من عروس اولم جاریم تازه اومده بعد پدر شوهرم یه خونه ۲ طبقه داشتن طبقه بالا ما نشستیم طبقه پایین جاریم اینا،آب و گازم شریکیم پیامک قبضن رو گوشی همسرم میاد،دنگی پولش حساب میکنیم وقتی پیامک قبض میاد منم میفرستم رو گوشی جاریم اینجوری از اول توافق کردیم،بگذریم...وقتی اومد خوب راجب پدر شوهرم اینا حرف زد من گوش دادم منم بعضی وقتا میگفتم ولی نه مثل اون توهین کنم هی اومد بالا و خوب خودش تو دل پدر شوهرم اینا جا کرد از اون طرفم الکی به من می‌گفت اینجورین فرهنگ ندارن....تا اینک من از دست مادر شوهرم ناراحت بودم رفتم پیش جاریم گله کردم بعد فرداش بهم گفت ک من از این حرفا خوشم نمیاد نه من نه شوهرم و رفت گزاشت کف دست مادر شوهرم....منم چیزی نگفتم به اصرار شوهرم ک تو چیزی نگو ک گزاشتم براش بیخیال...حالا قبض گاز اومده باید پیامک کنم بنظرتون سلام کنم یا نه..شما جای من بودید چیکار میکردید کلا با این قضایا..‌‌

فقط طلاق

بروپایین                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   مرسی  حالا برو بالا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام واجبه ولی اگه نمیتونی بزار شوهرت بگه ب داداشت

ی نصیحت هیچوقت ازخانواده شوهرت پیش جاریت نگو حتی اگه فرشته بود

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
سلام واجبه ولی اگه نمیتونی بزار شوهرت بگه ب داداشت ی نصیحت هیچوقت ازخانواده شوهرت پیش جاریت نگو حتی ...

تجربه نداشتم منم اینا هیچ دوستی نداشتم فکر کردم دوستم