2777
2789
عنوان

خانوما لطفا

39 بازدید | 4 پست

دوستان من۵روز تاخیر پریودی دارم و دیروز آزمایش دادم منفی شد دکترم گفت ۳روز دیگ باز تکرار کن امکانش هست ک باردار باشم و هنوز نشون نده کسی اینجوری بوده؟!

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲

من باردارنشدم تا حالا

اما میدونم دوهفته اول رو نشون نمیده...

ان شاءالله بارداری گلم توکل کن به خدا هرچی صلاحت همون بشه ان شاء الله 

چله حدیث کسا بگیر گلم چهل روز پشت سرهم حدیث کسا رو بخون (نمیگم ۱۰۰ درصد جواب میگیریا ن اما خیلی خوبه)

من باردارنشدم تا حالا اما میدونم دوهفته اول رو نشون نمیده... ان شاءالله بارداری گلم توکل کن به خدا ...

انشالله دعاکن که باردارباشم

فرشته کوچولو مامان آسمانی شدی و رفتی انشاالله که این تیکر به حقیقت تبدیل بشه و باردارباشم برام دعا کنیددلم خیلی شکسته دعاکنید باردارباشم 😔😔😭🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکلت بر خدا عزیزم  ان شاء الله

فداتشم انشالله