2777
2789
من فال حافظام همیشه درست ازاب در اومده بگیرم؟

ابجی برای منم بگیر🥺🥺🥺

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن استخاره انلاین شهید اوینی

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

سلام نیت کن من میخام همچین کاری رو بکنم خوبه یا بد...بعد 3 تا صلوات بفرس 

کاربراقام ب هیچ عنوان درخاست دوستی ندین ممنونم...روزگارم رو اگریک روز نقاشی کنم یک قفس باخاطرات یک قناری میکشم...
سلام نیت کن من میخام همچین کاری رو بکنم خوبه یا بد...بعد 3 تا صلوات بفرس 

عزیزم من انجام دادن برام بگیر

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
ابجی برای منم بگیر🥺🥺🥺

تا حالا برای کسی نگرفتم اما برای خودم همیشه درست شده حتی اون بداش درست بوده 

.

۱-   موفقیت و کامیابی درچند قدمی شماست و به جنابعالی چشمک می زند مبادا با بی مبالاتی مرغ پیروزی را بپرانی که برای بدست آوردن مجدد آن باید راهی طولانی طی کنی زیرا دعای اطرافیان و کوشش شما لازم است

۲- اجرای این نیت حتمی است توکل برخدا و کمی کوشش و تلاش و دقت و سرعت عمل لازم دارد

۳- خواجه دربیت پنجم می فرماید ( سرزمین دل را بانوشیدن باده ومی آباد کن که ویرانه سرای گیتی درنظر دارد که از غبار پیکر ماخشت بزند ) خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل

۴- زیاد زندگی را بر خود و اطرافیان سخت مگیر از وسواس تردید بدگمانی و بدبینی نه تنها چیزی بدست نمی آورید بلکه موجب ناراحتی خود و اطرافیان می شوید خود را اصلاح کنید

۵- به دشمن ابداً اعتماد مکن و با کسی که به شما چندین بار زیان رسانده دوستی مکن پس فوری از مصاحبت و دوستی آنکه خودت می دانی و دوباره با او مجادله داشتی دوری کن که به ضرر شماست

۶- مسافرت را توصیه می کنم سفر کرده فعلاً نمی آید ولی حالش خوبست موفقیت بالاخره دراختیار شماست نذر خود را ادا کنید و برای گشایش کار سوره مبارکه ابراهیم آیه ۲۵ تا آخر با حضور قلب و معنی بخوان

۷- خرید را توصیه می کنم ولی فروش زود اس قرض ادا می شود مشکل به زودی حل می شود

۸- او به شما علاقه زیاد ندارد بلکه از بد حادثه به دنبال شماست و اگر کسی بهتر از شما پیدا کند فوری شما را ترک میکند پس مواظب گفتار و اعمال خود باش و بهانه به دست اومده چون آینده شما بسیار درخشان می باشد و خواهی دید دیگران به شما حسادت خواهند کرد

۹- حافظ در بیت ۳ و۵ به ترتیب فرماید ( چمن از زیبایی های ماه اردیبهشت خبر می دهد پس حالا کسی که نقد را به نسیه بفروشد عارف نیست بلکه زیانکار است ) دراین موقعیت با نوشیدن شراب عشق افکارت را آباد کن و شاد باش زیرا این جهان درکمین است که ازخاک سرعشاق خشت بسازد

من فال حافظام همیشه درست ازاب در اومده بگیرم؟

برا منم میگیری لطفا ، مرسی 🌹

ماهیها از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند ...... تلاطم زندگی حکمت خداست، اگر هم دریا گاهی نا آرام شد برایتان دل آرام آرزو دارم 🌹