تا حالا برای کسی نگرفتم اما برای خودم همیشه درست شده حتی اون بداش درست بوده
.
۱- موفقیت و کامیابی درچند قدمی شماست و به جنابعالی چشمک می زند مبادا با بی مبالاتی مرغ پیروزی را بپرانی که برای بدست آوردن مجدد آن باید راهی طولانی طی کنی زیرا دعای اطرافیان و کوشش شما لازم است
۲- اجرای این نیت حتمی است توکل برخدا و کمی کوشش و تلاش و دقت و سرعت عمل لازم دارد
۳- خواجه دربیت پنجم می فرماید ( سرزمین دل را بانوشیدن باده ومی آباد کن که ویرانه سرای گیتی درنظر دارد که از غبار پیکر ماخشت بزند ) خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
۴- زیاد زندگی را بر خود و اطرافیان سخت مگیر از وسواس تردید بدگمانی و بدبینی نه تنها چیزی بدست نمی آورید بلکه موجب ناراحتی خود و اطرافیان می شوید خود را اصلاح کنید
۵- به دشمن ابداً اعتماد مکن و با کسی که به شما چندین بار زیان رسانده دوستی مکن پس فوری از مصاحبت و دوستی آنکه خودت می دانی و دوباره با او مجادله داشتی دوری کن که به ضرر شماست
۶- مسافرت را توصیه می کنم سفر کرده فعلاً نمی آید ولی حالش خوبست موفقیت بالاخره دراختیار شماست نذر خود را ادا کنید و برای گشایش کار سوره مبارکه ابراهیم آیه ۲۵ تا آخر با حضور قلب و معنی بخوان
۷- خرید را توصیه می کنم ولی فروش زود اس قرض ادا می شود مشکل به زودی حل می شود
۸- او به شما علاقه زیاد ندارد بلکه از بد حادثه به دنبال شماست و اگر کسی بهتر از شما پیدا کند فوری شما را ترک میکند پس مواظب گفتار و اعمال خود باش و بهانه به دست اومده چون آینده شما بسیار درخشان می باشد و خواهی دید دیگران به شما حسادت خواهند کرد
۹- حافظ در بیت ۳ و۵ به ترتیب فرماید ( چمن از زیبایی های ماه اردیبهشت خبر می دهد پس حالا کسی که نقد را به نسیه بفروشد عارف نیست بلکه زیانکار است ) دراین موقعیت با نوشیدن شراب عشق افکارت را آباد کن و شاد باش زیرا این جهان درکمین است که ازخاک سرعشاق خشت بسازد