2777
2789
عنوان

قناد باشیا بیاین

132 بازدید | 23 پست

خوببینننن 

میگم من یه نیمچه قنادی بلدم 😎یه دستور امتحان شده واس یه کیک خوشمزه و جدید بهم بگین مرسی دوس جونیام 

دیگه کنکوری نیستم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ماریاقناد  تاپیکهای ایشونو بخون.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
من کیکم‌ پف نمیکنه . توستر دارم نمیدونم دماشو چجوری تنظیم کنم . ممنونم راهنمایی کنی 

1۵۰ بزن تا نیم ساعت نباید در توسترو باز کنی کیکو بزار طبقه پاییم یا وسط حدود ۴۰ دقیقه بزار اما بعد نیم ساعت چکش کن

من کیکم‌ پف نمیکنه . توستر دارم نمیدونم دماشو چجوری تنظیم کنم . ممنونم راهنمایی کنی 

توستر همیشه ۲۰ درحه کمتر از چیزی که دستور برای فر میگ

پایین روشن باشه فقط اخر پخت یکم المنت بالا روشن شه 

وقتی ارد ریختی خیلی هم نزن تواین مرحله از همزن استفاده نکن  از لیسک استفاده کن

تخم مرغ رو زیاد بزن 

مواد نیم ساعت قبل از شروع بیرون باشه 

ظرفت خیس نباشه 

قالب با میزان مواد متناسب باشه

آرد رو س بار الک کن 

دیگه کنکوری نیستم