2777
2789
عنوان

دعواباخانوادم

91 بازدید | 7 پست

خانوما شوهرم ی ماه پیش ی پولی ب داداش مجردم قرض دادبعدمانیازش داشتیم براماشین خودمون اوناحقوق میگیرن شوهرمن کارگره بعدک حقوق گرفتن پولوندادن من ب مامانم زنگ زدم گفتم گفت نگفتی کاتبان پول نداریم درحالی ک میدونستم پول دارن بعدی خواهرم گفتم خواهرم بهشون زنگ زدبلاخره پولی خوردشوریختن فرداش زنگ زدم ب مامانم احوالپرسی هرچی از همش دراومدگفت 😭گفت شمالی عرضه این بای قرض می‌گرفتین ازبکی ب مانمیگفتین ازتون طرف داداشم ک قرض گرفته بودسربازه پیشمون بود زنگ زدن بهش گفتن نرودیگه خونشون بخداخیلی احترامش میکردیم من شوهرم حالا بدون ی تشکر وی خداحافظی رفت جواب تلفن روهم ندادمنم تصمیم گرفتم دیگه کاری باهاشون نداشته باشم  ب نظرتون چیکار کنم 

کار درستو میکنی

احترام همسر زحمتکشتو حفظ کن 

اول و آخرش همسرته ک کنارته.کار خانوادت خیلی زشته من با وجود اوضاع بد اقتصادیمون هر پولی ک دستم بیاد اول قرضامو میپردازم 

چشمان تو آفریقاست.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست این وسط فشارا رو تو هست 

هم از درونت بخاطر شوهرت  هم دوری و احساس نیاز به خانوادت 

ولی کسی که قدرت رو ندانست   کم کم بزارش کنار   چون هرکاری کنی فایده نداره 

البته بهتربود خواهرت وارد نمیشد  تافشار رواونام‌کمترباشه