2777
2789
یه چیز بگم. دوستم لوله هاشو بست ولی هفت ماهگی بچه اش باردار شد😬 من حس می کنم بچه روزیه. هر وقت خ ...

ووااای خدااا ینی واقعا خواست خدا که باشه زمین به آسمون بیاد سر موقعش اون اتفاق میوفته 

آدم شاخ در میاره گاهی بخدا

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
حتما حکمتیه عزیزم  نگران نباش  ان شالله زود دامنت سبز بشه

آره واقعا آدم سر از حکمت خدا در نمیاره 

راضی ام به رضاش ولی برام خیلی جالب بود امروز و این قضیه بیبی چکا 

مرسی مهربوووونمممم

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم بچم 9ماهشه همش میترسم 3بار امپول جلوگیرری زدم ولی بهم نمی ساخت الان چند روزه قرص میخورم اینق ...

سخته واقعا با بچه کوچیک 

تازه خواهر من بچش یک سال و نیمشه انقدر ناراحت و شوکه شد 

خیلی مراقب باشین 😅

سخته واقعا با بچه کوچیک  تازه خواهر من بچش یک سال و نیمشه انقدر ناراحت و شوکه شد  خیلی م ...

منم بچه اولم 7ماهه بود که بچه دومم رو باردارشدم خیلی سخت گذشت الان اینقد میترسم از بارداری

خدایا خودت کمک کن 
منم بچه اولم 7ماهه بود که بچه دومم رو باردارشدم خیلی سخت گذشت الان اینقد میترسم از بارداری

وااای پس تو از سختی کشیده های این راهی 

ادم بعد بچه اول مثله اینکه موتورش روشن میشه😂😂

خیلی مراقبت کن گلم 😅😅

کاندوم بهترین راهه

خواهر منکه جلوگیریش با کاندوم بوده 

میگه کاملم حواسمون بوده و تو نریخته اصلا 

نمیدونم دیگه ...

منم هنگ کردم ...

وااای پس تو از سختی کشیده های این راهی  ادم بعد بچه اول مثله اینکه موتورش روشن میشه😂😂 خیلی ...

اره خیلی زیاد سخت بود وهست خدا کمکم کنه وانشالله به شماهم یه بچه سالم وصالح عطا کنه امین

خدایا خودت کمک کن 
اره خیلی زیاد سخت بود وهست خدا کمکم کنه وانشالله به شماهم یه بچه سالم وصالح عطا کنه امین

ممنونم عزیز دلم 

انشالله خدا کوچولوهاتو حفظ کنه و شاهد خوشبختی و سعادتشون باشی🧡🧡

اتفاقا چند وقت پیش خانمای فامیلمون نشسته بودن حرف میزدن بحث سر همین بود😁 میگفتن بچه هرکدومشون که ن ...

اره بچه ناخواسته خیلی شیرین میشه الان دخترم که 9ماهشه از سه تای دیگه بیشتر دوست دارم دوست دارم بیکارباشم همش بغلش کنم

خدایا خودت کمک کن 
اره بچه ناخواسته خیلی شیرین میشه الان دخترم که 9ماهشه از سه تای دیگه بیشتر دوست دارم دوست دارم بیکار ...

۴ تا دارین ؟ 

عزیزمممم😍😍😍😍

ماشاالله😍

۴ تا دارین ؟  عزیزمممم😍😍😍😍 ماشاالله😍

بچه های شوهرم مادرشون فوت شده یه دختر10ساله ولی مشکل ذهنی داره یه پسر7ساله خودم هم یه دختر 2ساله ویه دختر9ماهه

خدایا خودت کمک کن