2777
2789
حتماااا از یه شیوه پیشگیری مطمئن استفاده کن

دقیقا منم اول مامانم فهمید ی لحظه هنگ کرد به خواهرم گفت نگفتم بهت هم قرص بخور هم ک.اندوم !

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

اتفاقا چند وقت پیش خانمای فامیلمون نشسته بودن حرف میزدن بحث سر همین بود😁

میگفتن بچه هرکدومشون که ناخواسته شده الان بیشتر دارن به دردشون میخورن

ناخواسته ها عزیزتر میشن بعدا

دخترخاله من یه بچه داشت ولی چون درس میخوند دیگه بچه نمیخواست یک سالش بود دوباره حامله شد از ناراحتی داشت خودشو میزد دیگه😂

ولی الان عاشق دخترشه همش باهمن ولی بچه اولش که پسره کلا واسه خودش میچرخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم اول مامانم فهمید ی لحظه هنگ کرد به خواهرم گفت نگفتم بهت هم قرص بخور هم ک.اندوم !

یه چیز بگم.

دوستم لوله هاشو بست ولی هفت ماهگی بچه اش باردار شد😬

من حس می کنم بچه روزیه.

هر وقت خدا روزی کنه میاد

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
عزیزدوباره بیبی بزنه

مطمعنیم حاملس آخه تو روز پریودش تا دو روز لک دید و بعد قطع شد کامل ،الان نزدیک ۱۰ روز بیشتر عقب انداخته 

آخه سر بچه اولشم دقیقا همین طوری شد 

الان میخواد بره دیگه آزمایش و دکتر ...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
گاهی انقد به این موضوع فک میکنم که میخوام دیونه شم چرا انقد راحت به کسی که نمیخواد میده .انقد داغون ...

فک کنم تا وقتی بهش فکر میکنیم نمیشه 

خواهر من با وجود تنبلی شدید اصن نفهمید کی حامله شد 😐 اصن برا اولی دکتر بهش گفت تو بدون دارو حامله نمیشی 

منم از بعد اقدامم انقدررر بهش فکر میکنم و استرس میگیرم آخر پریود میشم ، از استرسمونه 

ایشالا دامت سبز شه عزیز دلم 

خدارو شکر کنه الان دختر من ۵ ساله شه فوق العاده تنهاست میگم کاشکی کوچیک بود ناخواسته حامله شده بود ...

آره اتفاقا خواهر بزرگمم بچش ۸ ساله شده میگه دیگه جرات ندارم حامله شم و دیگه نمیشم ، بچه ی اونم خیلی تنهاست و خیلی ناراحته

ولی این یکی خواهرم دیگه نمیدونم چی شد که با جلوگیری حامله شد

چجوری؟من ۷ ساله ازدواج کردم کاندوم استفاده میکنم حامله م نشدم

نمیدونم، دیگه اینجوری شد خواهره من ...

من خودمم ۳ سال تو عقد جلوگیریم با کاندوم بود حامله نشدم 

ولی ۱۱مامانه خودمم میگه سه سال اقدام بودم هر کار کردم نمیاوردم بعد که با دارو بزور حامله شدم ، دو تا بعدش با جلوگیری و کاندوم حامله شدم پشت سره هم

الان برا همون مامانمم ناراحته میگه خیلی سخته

نه بابا . 

والا 

حواسشونم جمع بوده به حساب 

خدا هم به شما ، هم به استارتر به همین زودیا یه نی نی ناز بده ان شا لله. پیامی مث پیامای شما رو میبی ...

الهی آمین 

انتظارش خیلی بده 

چ حسه خوبی😂👌🏻

مگه اینطوری خودمونو امیدوار کنیم

من بیبی چکمو بدم برا اون اون بده برا من 🤣🤣🤣

وای خدا منم بچم یک سالشه همش فوبیای بارداری میگیرم🤕

اره منم بچم 9ماهشه همش میترسم 3بار امپول جلوگیرری زدم ولی بهم نمی ساخت الان چند روزه قرص میخورم اینقد میترسم همش میگم خدایا بده به اونی که بچه نداره

خدایا خودت کمک کن 
آره.یه شوک عجیبی داره.منم چند روز کلا تو شوک بودم. از نظر روحی مراقبش باشین.منو براش تعریف کن😁تازه ...

قربونت بشم مهربون 

اره حتما پیامتو براش میخونم انرژی مثبت بگیره ، آره واقعا با این گریه ها افسردگی بگیره خیلی سخت تر میشه 

ممنون ازت عزیزه دل ❤❤❤

اتفاقا چند وقت پیش خانمای فامیلمون نشسته بودن حرف میزدن بحث سر همین بود😁 میگفتن بچه هرکدومشون که ن ...

چه جااالب 😅😅

آره منم شنیدم ، خصوصا اگر ته تغاری باشه

اینو به خواهرم بگم بلکه آروم بگیره 

بگم این گلی که کاشتین بعدا به درد بخور تره از اون پسرته 😄