2777
2789
😂😂😂😂ولی بچه الان تو شکم اونه  اونو چجوری جابه جا کنیم ؟😆😆

عزیزدوباره بیبی بزنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گاهی انقد به این موضوع فک میکنم که میخوام دیونه شم چرا انقد راحت به کسی که نمیخواد میده .انقد داغون شدم که حتی تو فیلما وقتی زنی میگه باردارم دلم هری میریزه و گریه میکنم

🤔
ان‌شاءالله خیر دوتاتون پیش بیاد. مبارک باشه واسه هردوتون مطمئن باش هیچ چیزی بی حکمت نیست ان‌شاءالل ...

مرسی فدات شم 

خدا کوچولوتو حفظ کنه 

آره حکمت خداست واقعا امروز برا ما دوتا خواهر اینطوری شد 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...

خدارو شکر کنه

الان دختر من ۵ ساله شه فوق العاده تنهاست

میگم کاشکی کوچیک بود ناخواسته حامله شده بودم الان همبازی ش شده بود

جرات اقدامم ندارم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
ک .ا .ن .د .و .م 

چجوری؟من ۷ ساله ازدواج کردم کاندوم استفاده میکنم حامله م نشدم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مبارکه ایشالله برا شماهم به وقتش میشه فقط خدارو شکر کنید ودعاکنید که سالم باشه 😍

خدا کنه،مرسی عزیزم 

من راضی ام به رضای خدا ولی برام جالب بود من کلی کار کردم برا بارداریم کلی رابطه محافظت نشده داشتم 

برا اون اینطوری شد برا من اینطوری ...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
بی بی چکاتون جابه جا نشده؟؟

😆😆نهههه اون خونه خودش رد من خونه خودم ولی بیبیچکو باهم خریدیم 

خونش نزدیکه منه ، بهم زنگ زد گفت چی شد گفتم منفی ، بعد زد زیر گریه گفت مال من مثبته دو تا خط پرررررررنگ 

ک .ا .ن .د .و .م 

نه بابا . 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
گاهی انقد به این موضوع فک میکنم که میخوام دیونه شم چرا انقد راحت به کسی که نمیخواد میده .انقد داغون ...

خدا هم به شما ، هم به استارتر به همین زودیا یه نی نی ناز بده ان شا لله.

پیامی مث پیامای شما رو میبینم دلم خیلی میگیره😟

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
عزیز کارخدابی حکمت نیست

آره واقعا توکل به خدا 

به خواهرتون کمک کنید گناه داره

آره دیگه ازین به بعد باید بیشتر هواشو داشته باشم 

خداروشکر خونمون نزدیک همه ، تو مریضی اینا خیلی بهم کمک میکنیم 

پارسال 25خرداد،تولد یک‌سالگی پسرم بیبی چکم مثبت شد. تمام بدنم از شوک می لرزید. و بارداری خیییییییی ...

واقعا همین طوریه ، میگه اصلا حال خودمو نمیفهمم تو شکم فقط اشکاش میریزه و رنگش شده عین گچ 

حالا داریم دلداریش میدیم ، اولش که دیوونه شده بود میگفت برم بندازمش 

واقعا سخته خدا بهتون قوتشو بده الهی 

خدا نگهداره واست عزیزم کوچولوهاتو 😍😍

واقعا همین طوریه ، میگه اصلا حال خودمو نمیفهمم تو شکم فقط اشکاش میریزه و رنگش شده عین گچ  حالا ...

آره.یه شوک عجیبی داره.منم چند روز کلا تو شوک بودم.

از نظر روحی مراقبش باشین.منو براش تعریف کن😁تازه اون باز بچه اش بزرگتره.

ممنون عزیز دلم.

الهی که خیلی زود زود دامنت سبز بشه

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺