2777
2789

من دخترم۳ماه و دوروزش بود غلت زد

از ۵ماهگیم عقب عقب رفت.

الانم ۶ماهشه 

دو هفتس یعنی از ۵ماهونیمی چهاردستو پا میشه خودشو تاپ پرت می‌کنه جلو کلی راه میتونه بره.

ولی از بسسسسس فعالیت میکنه خوب وزن نمیگیره.

تو حریره اش کره میریزم ولی اونجوری که باید نمیشه.

پسرم تا۸ماهگی گرفته بود خوابیده بود بعد سینه رفت کلی تپل بود این دختر شیطونم حالو روز به خودش نذاشته از سه ماهگی همینجور درحال فعالیت.

چیکارکنم یکم وزن بگیره؟

بچه های شما کی راه افتادن؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

پسر من چهار دست و پا نرفت همش بغلم بود ۵ ماهگی نشست ۱۱ ماهگی کامل راه رفت

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماشالا بهش ، دختر من ۸ ماهشه قل میخوره میره همه جا، تو فرنیش بادوم اینا بریز ، تو سوپشم آب قلم ، اما خوب فعالیت شروع کرده دیگ کم وزن میگیره 

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤

مال من از ۷ماهگی چهاردست و پا رفت،الان ۹ماهشه از دیوارا میگیره وایمیسته دیوارو ول میکنه چند قدم راه میره میافته😁تا قبل از ۷ماهگی تپل بود الان معمولی شده

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
ای جانم خداحفظش کنه هر بچه ای یه جور مقایسه نکن  رشدش خوب باش مشکلی نیست

آخه وزنش کمه.زیر نمودارشه.

پسرم این سن ۸ونیم بود.

این دخترخانوم ۶ونیمه😭

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.