2777
2789
پرستار خوبه من جاریم دوقلو داشت خواهرهاش یکسره پیشش بودن و یکیشون رو میبردن پیش خودشون میخوابوندن شب ...

😂😂😂

دیوانه شده!!!

نه خواهر من ازین عرضه ها ندارم. همون بهتر یکی بیارم🤕🤭

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
خداروشکر عزیزدلم شما هم تو ژنتون دوقلو بود؟ ❤

اره عزیزم من وهمسرم پسرخاله دخترخالع هستیم مامان بزرگمون که میشه مادر مامانمون دوقلوبود توفامیل هم منو خواهرشوهرم دوقلو داریم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کنید منم دوقلو باردار بشم یا دوتا دختر یا یه پسرودختر صالح و سالم باشن

دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله   
پرستار خوبه من جاریم دوقلو داشت خواهرهاش یکسره پیشش بودن و یکیشون رو میبردن پیش خودشون میخوابوندن شب ...

چرادیوانه شده😐

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
ای جانم...منم ۶هفتمه گلم ولی استرس دارم ک نکنه قلبش تشکیل@نشه..تو وقتی قلبشون تشکیل شد علاعمی نداشتی ...

خب چراتا حالا سونوگرافی نرفتی نه بابا نبض نداشتم حتی وقنی رفتم سونک گفتم میگن چیزی تو شکمت نداری برا چی اومدی😂

مبارکع دوتا  مبارکع،کاش منم دوقلو بیارم،دکتر دارو استفاده کردی اسی یا ژنتیکی دوقلو شد؟

ما تو فامیلامون داریم دوقلو مادربزرگم برا اونه فک کنم وگرنه دارویی ک بخوام‌دوقلو دار شم استفاده نکردم

خدا حفظشون کنه عدد بتات چند بود یا یادت نیس؟؟ جنسیتشون چیه

عددبتا یادم نیس من چهل روزه بودم پزشکم گفت چون دل دردداری بروسونوبده شاید خارج رحمی باشه کلی ناامیدشدم ولی وقتی رفتم گفتن دوقلوعهه😍پسرودخترن

خب چراتا حالا سونوگرافی نرفتی نه بابا نبض نداشتم حتی وقنی رفتم سونک گفتم میگن چیزی تو شکمت نداری برا ...

من خیلی استرسی هستم اخه گفتم اگ زود برم بگن قلبش تشکیل نشده استرس میگیرم ضرر داره برا بچه هفته هفتم برم 

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

مبارکه🤗خودتو برا روزای سخت و شیرین اماده کن💪🏻💪🏻

🖤🖤🖤من از روی عکسا میشناسم خیلیا رو!لطفا عکس هم دیگه رو کش نرید . "باتشکر"                                           یکی هم بود عکس پروفایل من بود   کاش عوض کنه

اوخی😍💕💕

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷