من خودم دوقلو نمیخواستم ولی شد دیگه هم کلومیفن مصرف میکردم هم دو تا امپول پی دی هوموگ زده بود ...
عزیزم چرا آمپول پی دی هوموگ زدی ؟
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
من تو سیکل آی وی اف هستم میخوام به دکترم بگم دو قلو نزاره برام. یک جنین بزاره
ولی دو دلم . نمیدونم!
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
یادش بخیرچهارسال پیش منم رفتم سونو که گفتن دوقلوعه آی جیغ کشیدم من جدا خواهرشوهرم جدا😍😍😍😍😂
بمیرم 😭😭 چقدر خوبه اون لحظه
دوست دارم دعام کنی و بگی خدا منو همسرمو خوشبخت نگه داره همیشه و دوقلوی سالم عاقل صالح ناز نصیبمون کنه خدایا هرکی دعام کرد الهی که خوشبخت بمونه همیشه هرکیم دعام نکرد از دعای من بی نصیب بمونه انشاالله
گلم جوابمو بده...وقتی قلبشون تشکیل شد علاعم نداشتی؟نبز نمیزد شکمت؟منم۶هفتمه استرس دارم قلبش تشکیل نشه
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
دوتا پشت سر هم راحت تره ولی دوقلو هم یکبار زایمان میکنی راحتی باید شرایطت رو بسنجی که کمک داشت ...
اتفاقا کمک ندارم. ولی میتونیم یه پرستار نصفه روزه بگیریم.
نمیدونم با نصف روز پرستار میشه!!
♡♡خلق عشق مسئلهای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشقشدن مهم نیست، عاشقماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچههاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدیهای عشاق باعث شده که بسیاری از داستانهای عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق میرسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اتفاقا کمک ندارم. ولی میتونیم یه پرستار نصفه روزه بگیریم. نمیدونم با نصف روز پرستار میشه!!
پرستار خوبه من جاریم دوقلو داشت خواهرهاش یکسره پیشش بودن و یکیشون رو میبردن پیش خودشون میخوابوندن شبا بدقلقی میکردن الانم جفتشون محصل هستن جاریم دیوانه شده کلاس آنلاین هاشون و درس هاشون من خودم دوقلو خیلی دوست دارم ولی سختی هم داره شیرینی هم داره