2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا همینا... میان وعده سیب هم میتونی بدی بین هر ماده غذایی جدید با بعدی چند روز فاصله بذار تا اگه خدای نکرده حساسیت داشت متوجه بشی از چی بوده

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕

من به‌ پسرم فرنی وهفته بعدحریر بادوم دادم اولش خوب می‌خورد بعدش دهنشو بازنمیکنه تف میکنه نق میزنه دیگه نمیدم. الان چ کنم؟ 😔

خداجونم ممنون از معجزه ی قشنگت...مواظب پسرقشنگم باش..😍😍
من به‌ پسرم فرنی وهفته بعدحریر بادوم دادم اولش خوب می‌خورد بعدش دهنشو بازنمیکنه تف میکنه نق میزنه دی ...

پسر منم دقیقا اوایل تغذیه ش اینجوری شد خودش بعد از یه هفته خوب شد

پسر منم دقیقا اوایل تغذیه ش اینجوری شد خودش بعد از یه هفته خوب شد

میشه یکم راهنماییم کنی عزیز؟ 

سوپ رو چطوری درست میکنی؟ پوره میوه هارو چطور؟ 

من به‌ پسرم فرنی وهفته بعدحریر بادوم دادم اولش خوب می‌خورد بعدش دهنشو بازنمیکنه تف میکنه نق میزنه دی ...

دوره ای هست، دخترم همینطور بود،باز خووب میشه میخوره عزیزم 

مادر یک فرشته هستم   

فعلا ماهیچه اینا ندیا

اول یا از لعاب برنج یا فرنی رقیق شروع کن.یه هفته فرتی.هفته بعدش حریره هم میتونی بدی و هفته بعدش مثلا پوره هویج ام میتونی بعدی و بعدش سوپ ساده که فقط با هویج و سیب زمینی و گوشت مرغ پخته شده.هی اینطور کم کم مواد غذایی اضافه کن به سویش.. یه دفعه ورنداری سوپ ماهیچه بدی سنگین بشه واسه معده اش

میشه یکم راهنماییم کنی عزیز؟  سوپ رو چطوری درست میکنی؟ پوره میوه هارو چطور؟

گوشت، برنج، سیب زمینی، هویج، گشنیز و جعفری (اوایل اینا تو سوپش بود) بعد متناسب با هر ماه یه سری چیزا اضافه کردم مثل عدس و پیاز و کدو و گوجه و جوپرک. 

پوره میوه رو میگن به جز موز بقیه رو باید پخته داد ولی من نمیپختم با توجه به سنش میوه متناسب رو له میکردم و میدادم بهش

گوشت، برنج، سیب زمینی، هویج، گشنیز و جعفری (اوایل اینا تو سوپش بود) بعد متناسب با هر ماه یه سری چیزا ...

مرسی ازشماعزیزم