من دوبار سقط و یک زایمان زودرس ناموفق داشتم همیشه همسرم از سرد بودن واژنم گلایه داشت حالا بدتر هم شده انگار کمی دچار خشکی هم شدم همسرم لذتی از رابطه باهام نمیبره خودمم میدونم سردم طبعم بلغمه چکار کنم بچه ها
نه نرفتم آیا وقتی همسرم موقع رابطه میگه هیچ گرمایی رو حس نمی کنه یعنی سردی رحم دارم؟ &nb ...
بله احتمال داره که شخصی طبع گرم داشته باشه ولی رحم سرد باشه حتی.برو طب سنتی تا مزاج شمارو متعادل کنه،بادکش رحم خوبه.م۱رف زنجبیل ودارچین وعسل و زعفرانتو بیشتر کن.به متخصص س ک س تراپی هم مراجعه کن تا برای افزایش میلت بهت راه حل بده.روابط زناشوویی رو جدی بگیر وحتما پیگیر درمانت باش گلم،برای منم دعا کن
[QUOTE=201242950]مرسی گلم متخصص س ک س تراپی از درست نمیدونم ولی میدونم که یه همچین افرادی هستن،میتونی از دکتر زنانت بپرسی تا راهنمایی ات کنه،راستی منم باردارم واز ۳ماهگی به بعد احساس میکنم میل جنسیم کم شده و حتی تو رابطه با وجودی که لذت کمی میبرم ،ارضا هم نمیشم،اینا طبیعیه تو بارداری؟
[QUOTE=201242950]مرسی گلم متخصص س ک س تراپی از درست نمیدونم ولی میدونم که یه همچین افرادی هستن ...
سعی کن رابطه جنسی نداشته باشی باز شدن دهانه رحم خطرناکه همچتین امکان آسیب به جنین یا پارگی کیسه آب وجود داره حالا که میلت کم شده رابطه نکن تا ۴۲ روز بعد از زایمان دوباره شروع کن بعد زایمان به مرور میل جنسی برمیگرده تا حدودی واژن هم خشک میشه ولی طبیعیه به مرور بهتر میشه