2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عاشقش بودم الان متنفرم ازش قبلا براش دوبار خودکشی کردم

دخترم ماهورای مامانش خدای روی زمینمه چشامه.قلبمه😘💋شـما زشت نیستید، شـما فقط پول ندارید! پولدار بودن خوشگلتون میکنه حتی اگر احمدینژادباشید😑 این موادی تو شامپو بچه میریزن ک چشمو نسوزونه چیه؟خب تو شامپو ماهم بریزین مگه چشم ما چشم خره😐 _از کسایی که خوراکیاموبهشون تعارف میکنم اونام برمیدارن متنفرم  من چاق نیستم فقط شکمم سه بعدیه دوست عزیز اگه با نظرات من حال نمیکنی میتونی سرتو بکوبونی به دیوار تا اروم بشی  ما از خونه تکونیی عید فرار میکردیم گیر بشور بسابای کرونا افتادیم  

خیلللللی 

ازدیشب کلی بهش بد وبیراه گفتم تخریبش کردم حتی غیرتشو بردم زیر سوال ولی اون هیچ بی احترامی بهم نکرد حتی تهش زد به شوخی که فقط بخندم بعدم گفتم من ازت ناراحت نمیشم درکت میکنم چون تو یه تیکه ی وجودمی الان از عذاب وجدان خابم نمیبره 😥😭میترسم سر این همه اذیت کردنش خدا ازم بگیرش چون خیلللی مظلومه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی دوسش دارم ولی با وجود گیرایی که بهم میده بازم دوسش دارم😔😔😔😔خیلی کخ ریزی می‌کنه..

همیشه باید ماسک بزنم،به خاطر کرونا نه به خاطر اینکه دوست ندارع من و کسی ببینه و ناخن دوست ندارع بکارم😔اجازه نصب برنامه ای به غیر واتساپ ندارم و .... خیلی چیزایه دیگه اصلا من و درک نمیکنه که منم دخترم و دلم یه چیزایی میخواد

دلم پره ازش ولی در حد مرگ می‌خوامش نمی‌دونم چرا شاید به خاطر سنمه😔😐۱۹ سالمه

۱۹سالمه🤣🤣۸4 رو نمی‌دونم چرا گذاشتم🤣🤣🤣میشه واسه خوشبختیم و واسه اینکه زودتر خونه درست کنیم و بریم خونه خودمون و یه فرشته کوچولو بیاریم صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹