بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه یا شبیه مادرش میشه یا پدرش ....فقط من شنیدم سوره حضرت یوسف رو بخونی رو سیب قرمز بخوری بچت مهرش به دل همه میشینه همه دوسش دارن ....پسر برادرم مادرش میگف خوندم رو سیب قرمز خوردم الان پسرش خیلی جذاب وبه دل میشینه....منم خوندم پسرمو هرکی میبینه دلش غنج میره ...فقط اینجا یه معجزه شده 😄همسرم پوستش سیاه ومنم سبزه ....همه میگفتن بچتون مثل گل سیاه درمیاد ....اما ماشاءالله پسرم پوستش سفید سفید شده انگار اصلا بچه ی ما نیس ...😂خواهرزادم میگه آخه این بچه به کی رفته انقدر پوستش سفید وروشنه ....
فقط مادرشوهرم وخواهرشوبزرگم اینجوری سفید هستن احتمال زیاد به اونا رفته البته بیشتر مادرشوهرم......بچه کلا مثل پدرومادر یا فامیلای درجه یک میشه....هیچی باعث خوشگلی نمیشه
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد. اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍
یعنی ۴۰ بار ب یدونه سیب باید بخونم یا کلا هرسیب ی سوره یوسف
من فقط یه بار خوندم واقعا الان میبینم تاثیرشو
۴۰ بار به یدونه سیب من خودم خیلی رو بچه اولم اینارو رعایت کردم اخرش شد کپی باباش با اینکه دخت ...
آخه اون سوره رو خوندم ...بچه رو پرمهر میکنه به قیافش تاثیر نمیزاره که ...
آخه اون سوره رو خوندم ...بچه رو پرمهر میکنه به قیافش تاثیر نمیزاره که ...
راست میگیا اینو واقعا قبول دارم دخترم و هرکی میبینه میگه چقدر شیرینه فامیل شوهرم وخودمم که براش میمیرن با اینکه با بچه من دوتا بچه دیگه هس تو فامیل ولی اینو بیشتر دوست دارن
وای چ جالب چیزی نخورده بودی ک روی پوستش تاثیر گذاشته باشه منم خودم سبزم هم شوهرم بچمم سبزه شده ولی ن ...
نه اصلا برام مهم نبود فکر میکردم مثل خودمون میشه اما سفید سفید شده ....اصلا باور کردنی نیس .....فقط مادرشوهرم اونجوری سفیده....از روز تولدش که سفید بوده الان که ۹ماهه هس همونجور سفیده....😍