2777
2789

حدود ۴ سال عاشق پسرداییم بودیم باهم رابطه فرازو نشیب اما عاشقانه ای داشتیم سر رفت آمد ک کم میمونم خونشون دعوامون شد و من گفتم دلتنگ خانوادم میشم نمیشه ک هر هفته بیام یه هفته بمونم نامزدی گفتن سر اون گف تو با دهن بزرگترات گ....میخوردی ک ازدواج کردی دلتنگ میشدی بمون خرابشدت دلت تنگ نشه قلبم شکسته موندم واقعا چیکار کنم من اصلا تو شوکم چنین حرفایی شنیدم از کی اونم کسی ک تو عقدم و عاشق بودیم

دیگه از حالا اخلاق گندشو دیدی خودشو نشون داد 

به کوردی و ترکی مسلطم😎                                   نگارم_ملکه_کورد سابقم😍                                    ۲۰ سالمه 😼                                                         همیشه واسه هدفام میجنگم چون من اینجام تا ثابت کنم مامانم یه دختر قوی تربیت کرده نه یه دختر ضعیف و بی هدف😌👸                                 پس میخندم🙃 چون شایسته ی ماه نیست که غمگین باشد🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است اولین بارش بود ولی آخریش نیست مطمئن باش دیگه خود دانی

من آخریش میکنم بزار مادرو پدرش ک فامیلن بیان میگم ک بفهمه پسرشون باید حد خودشو بدونه من نتونستم توهین کنم چون طرف حسابم داییمو زنداییم بودن متاسفانه