جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
دیدم خلاصه زندگی اون سیسی رو میگی وقت نکردم داستان زندگیشو بخونم ولی شوهرش خیلی زشت بود تو عکسا دیدم
فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!