2777
2789

شماهم حس میکنید سیسی با برادرمهدی رابطه ش شکرآبه؟اخه ن عکسشو میزاره ن چیزی امروزم‌ ک عقد خواهرش بود با مهدی عکس نزاشت 

بعدشم‌ اهنگ غمگین فک کردم داره گریه میکنه 

گل منگولی هم ک بدتر از اون

راسته عاطی مجتبی جدا شدن

جگر گوشه ی من عزیزترز جان مادر بعد یکسال چها ماه انتظار امدی تو دل من فدای تو بشم نازنیم❤🥺 انتظار خیلی سخته خدایا دامن منتظرا سبز کن🤲👶 ۱۶ اسفند بود که فهمیدم تو دلم لونه کردی و خدا دوباره تورو بمن داده🤲😭خدای مهربانم شکرت🤲❤ اگروواقعا از ته قلبت چیزیو از خدا خاستی بدون اجابت میکنه دیر یا زود ولی اجابت میکنه چرا که خودش گفته مرا بخوانید تا اجابت کنم❤🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلاگرا همه دارن جدا میشن 

به شوهراشون به اندازه کافی سرویس دادن

حالا اوناهم فیلشون یاد هندوستان کرده

البته احتنال دوم اینکه واسه فالور باشه

یکی همیشه هست که عاشق منه😍نگام که میکنه پلک نمیزنه😘 تنهاست خودش، ولی تنهام نمیزاره دریا که چیزی نیست عجب دلی داره😻با گریه هام میاد غمامو حل کنه 😍نزدیک میشه تا منو بغل کنه 💛از اسمون شهر خیلی پایین تره درو که وا کنم خـــــدا پشت دره🙋✨هر کاری که میکنم ازم نمیگذره  حسی که بین ماست از عشق بیشتره💛 نامهربونی با دلم نمیکنه ...با هیچ قیمتی ولم نمیکنه❤ ...ی قطره اشکمو که میدرخشه باز بهونه میکنه تا منو ببخشه باز😁🌸😻
ی مدته شوهرش درگیر مغازه شده کم پیداس سیسی هم ک ول کرد رف ترکیه  بنظرم سرد شدن ولی گسسته نه

اره بنظر میاد خیلی سرد شدن هی سیسی هم‌میگه وابستگی خوب نیست میخوام‌بزارم‌کنار وابستگیارو  

golmangoli every day about sisi

دیدم خلاصه زندگی اون سیسی رو میگی وقت نکردم داستان زندگیشو بخونم ولی شوهرش خیلی زشت بود تو عکسا دیدم

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!