شوهرم یکساله دریک مرکزک برای پدرشوهرم هس کارمیکنه (پدرناتنی!)یکماهه بحثش شده اومده بیرون. یک ماهه دارم من خرج خودشو خونشو میدم.شاغلم شغل ازاد دهنم سرویس!الان 3روزه میبینم سرکله مادرش پیداشده معلوم نیس کروناگرفتن هی برو هی بیا پیدای شوهرم نیس.بمنم واقعیت رونمیگه.اینا درگیرشدن یان.احساس میکنم شوهرم دستش زیر سنگ اوناست ازامروزکلید ماشین و کارت بانکیو بهش دادن نمیگه این زن وجود داره یان.الانم ب راه شده بره شهردیگه دنبال وسیله ای ک برای پدرشه.میگم تا تورو مریض نکنن دست بردارت نیستن میگه قول میدم مریض نشم.خیلی احمقم میدونم وفا دارنیس دلم میسوزه ک دستمون پیش کسی درازبشه.وگرن یکماهه یه زندگی پرازارامش داشتم تا من میومدم خونه هاجم چای اماده گاهی نهاردرست بکن.الان 3روزه با اونا درگیرشده انگارن انگار.ناراحتم دیگه دوسندارم پولمو براش خرج کنم چراک میدونم سرش ب عرش بره تغییرنمیکنه الانم مجبوره بیکاره میگه خوب باشم تا زنم خرج کنه.هرچی خودمومیخام کنترل کنم نمیشه.هرچی میگم خودتوزرنگ بگیر ببین کیا واست هستن کیا نیستن روز سختی.توگوشش نمیره.یادمه روزی همینی ک الان مث موش شده بمن گفت توبدردم نمیخوری همینا بدردم میخورن روزی ک اومدازکارش بیرون باخودم گفتم نخوردی!!ساده نادونیه این بچه
یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!