2777
2789
عنوان

با دانشجوی پزشکی ازدواج میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3347 بازدید | 34 پست
از همین میترسم خیلی که نتونم تحمل کنم 

من اگه باشم صبر میکنم شما خودتم پزشکی اگه به این جواب ررد بدی ممکنه تو چندسال اینده تو محل کارت بیمارستانی جایی بازم خاستگار پزشک داشته باشی که موقعیتشون این بهتر باشه

شرابط اوکیه ولی چون پدرش فوت شده آنچنان ساپورت نمیشه و احتمال اینکه مخالفت بابام باشه زیاده نمیدونم ...

اینکه ساپورت نمیشه مهم نیست.من دو تا خواهران پزشکان و هر دو وضع مالی خوب دارن.مخالفت پدرتون باید باهاشون صحبت کنید هم شما هم خواستگار.پدرن حق دارن.دخترشونم دانشجوی پزشکیه دیگه همه چیز تموم میخوان.اگر از نظر دین و اخلاق اوکیه و خانواده شون هم مشکل حادی ندارن فکر کنید بهش و بدونید که تا آخر عمر وقت برای فکر کردن ندارید.جدی فکر کنید و سنگلتونو وا بکنید.خوشبخت باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ پزشکی همینه کلی سال طول میکشه تا آدم به درآمد برسه  احتمال اینکه بشه با ی متخصص یا جراح ازدواج کرد خیلی پایینه پس همین دانشجو اگ بقیه شرایط مثل قیافه و اخلاق اینا هم اوکیه به نظرم منطقیه

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
ا درآمدش یه سال و نیم دگ درسش تموم میشه و تازه میره سربازی

فقط اینه جریان 

خب گفتی دوستان زیادی از هم رشته ای ها باهم ازدواج میکنن یه پرس وجو کن ببین اونا چه راهی در پیش گرفتن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
بدمم نمیاد ازش  ی مشکل دیگه که داریم اینکه شهرایی ک درس میخونیم توش ۲۰۰ کیلومتر فاصله اس😭

اگه اونقدرا هم دوسش نداری به نظر من بیخیال شو یعنی من اگه بودم اینکارو میکردم مخصوصا گفتی باباتم احتمالا مخالفت کنه 

ایشون هنوز یمیخواد سربازی بره بعدم درسشو ادامه بده تا بعد چندسال به درامد برسه . بعدم نامزدی تو راه دور خیلی سخته 

اه دقیقا درسته

☹️☹️

ایشالا بهترین تصمیم و بگیری و همیشه خوشبخت باشی😁🤲🏾

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا