2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه بدبختی مال ما پریود نیس من میگم انگار سر ی گاو بریدن که لقد خون میاد هر دفعه هم که تا تموم بشه جونم کامل ازم میگیره دکترم رفتم میگه عجیجم بعضیها این مدلین چون با دارو هم خوب نمیشم ولی ی نفر بهم گفت دارچین دم کن خوبه خودمم نمیفهمم واقعا موثره یا نه امتحانم ‌کردم ها😂😂😂😂

دکتر کلی رفتم بخدا.   باشه این روش امتحان میکنم.  سویق عدس  کم میکرد ولی الان او ...

ان شاالله ک خوب بشی💚 من دکتر رفتم اینارو بهم گف بخورم

قرص کمرم تا یکی دو روز خوردم بند اومد

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊
آخه بدبختی مال ما پریود نیس من میگم انگار سر ی گاو بریدن که لقد خون میاد هر دفعه هم که تا تموم بشه ج ...

دارچین گرمیه.  که بیشترباز  میکنه  بنطرم 😅😂   هر روشی پیدا کردی به منم بگو  دیگه خونی نموند واسم🥺

😔

خوب دروغ که نمیدم 😂 من خیلی بدم میاد ازش  مثلا تا هفت روز نمیتونی نماز اتو بخونی  ولی ...

اره خب گلم هممون میدونیم عین خروس بی محل توبگی شرایط های خیلی  بدادمواسیرمیکنه😕😸

ولی باورکن ی نعمته ی روزی که به پیری رسیدیم ازدردپاوزانونالیدیم وخدایی نکرده قندخون ایناگرفتیم قدرشومیفهمیم😑

ب من حس جووونی میده😉

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

وای من چن مدته الکی پلکی پریود میشم😐

مثلا یه ماه پریود میشم بدون درد و خونریزی کم

بعد همون مله تموم میشه پریود میشم با درد ولی یه هفته ای تموم میشه نمیدونم ینی چی چرا اینجورم

فکر کنم مشکل هورمونی دارم چون چند مدته روی گردنم جوش میزنم