2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چند وقت لکه بینی داری؟ چه قرصی میخوری؟ سونو رفتی؟ ضخامتت چنده؟

والا من از ۱۶ خرداد یهو لکه بینیم شروع شد گفتم شاید چون وسط سیکله بخاطر تخمکگذاریه دیدم نه قطع نشد گفتم لابد برا پریودمه دیدم پریود شدم بعد پریودم ادامه داشت رفتم دکتر دوفامد داد الان دو روز دیگه دارم بخورم پنج شنبه هفته پیش رفتم دکتر اون موقع کامل قطع بود فرداشم قطع شد از روز سوم دوفامد دوباره شروع شد خلاصه دکتره گفت اینو بخور بزار پریود شی بعد برو سونوگرافی اصلا نمیدونم اوضاعم چجوریه سالهاس نرفتم سونو از سونو رفتنم میترسم شدید

حالا مشکلم اینه از یونوگرافی میترسم نمیدونم چ خاکی تو سرم کنم 

الان چند وقت لکه بینی داری؟ چه قرصی میخوری؟ سونو رفتی؟ ضخامتت چنده؟

البته سر موعدم پریودم شدم دیگه ولی خیلی کم بود ببخشید کشدار 

چند ماه هم هست ترشحات تخمکگذاری ندارم اصلا تا قبلش همیشه داشتم الان اونم قطع شده 

از ۱۶ خرداد تا ۳۰ خرداد لکه بینی داشتم قهوه ای بعضی روزا هم قطع میشد و دوباره یکی دو روز بعدلکه ها میومد بعد پریود شدم دیر پاک شدم بعد پریود یه روز پاک بودم بعد دوباره لکه شروع شد درد شدید تخمدانم داشتم بعد سه روز دوباره کامل پاک شدم رفتم دکتر دوفامد داد باز افتادم سر لکه بینی از وقتی دوفامد خوردم یه سره لکه دارم قهوه ای گاهی کمه گاهی زیاد راه میرم کمتره راه نرم زیاد نمیدونم چمه 

دعا کن خوب شم خسته ام 

والا من از ۱۶ خرداد یهو لکه بینیم شروع شد گفتم شاید چون وسط سیکله بخاطر تخمکگذاریه دیدم نه قطع نشد گ ...

ترس نداره که.   واسه درمانت باید ترس بزاری کنار.   نزار صخیم بشه برو حتما

😔

از ۱۶ خرداد تا ۳۰ خرداد لکه بینی داشتم قهوه ای بعضی روزا هم قطع میشد و دوباره یکی دو روز بعدلکه ها م ...

هرقرصی خوب  نمیکنه من قبل عملم خیلی خوردم قطع نشد ولی مدروکسی خیلی خوبم کرد همراه با آمپول.   ینی اگه عملم نمیرفتم همین قرص خوب میکرد.  

😔

هرقرصی خوب نمیکنه من قبل عملم خیلی خوردم قطع نشد ولی مدروکسی خیلی خوبم کرد همراه با آمپول. ینی اگ ...

پس چرا بمن نساخت ؟البته  من دوفامد که ایرانی دوفاستونه خوردم  خودم پنج شنبه پیش و جمعه پاک شده بودم از شنبه شروع شد نمیدونم عوارض قرصه یا چی ؟

ببین خیلی من میترسم برم سونو اخه سونو شکم و سینه هم داده منه احمقم ۵ ساله سونو ندادم از ترسم الانم میترسم برم سونو بدم میگم سونو سینه چرا دادین میگه دارو میخوام بدم مشکلی نباشه یاخدا مگه چه داروعیه 😭کلا دکتر نمیرفتم بهتر بود بدتر اعصاب من بهم ریخت 

پس چرا بمن نساخت ؟البته من دوفامد که ایرانی دوفاستونه خوردم خودم پنج شنبه پیش و جمعه پاک شده بودم ...

وااا  ترس نداره که.   قرص های هورمونی خب واسه کسایی که کیست سینه دارن باید با احتیاط مصرف بشه.   خود من توده خوش خیم سینه دارم  کیست سینه هم دارم  تاتهران رفتم سونو سینه چکاب شدم.   شماهم دوتاشو برو.   قرص مدروکسی خیلی رو سینم درد و ورم میزاشت ولی خب همراه امپولش باعث شد خوب بشم.   بلخره باید واسه درمان شرو کرد ترس معنا نداره

😔

وااا ترس نداره که. قرص های هورمونی خب واسه کسایی که کیست سینه دارن باید با احتیاط مصرف بشه. خود ...

ترس نداشتی موقع چکاپ و ... 

ببین شاید بنظرت خنده دار بیاد ولی من واقعا ترسوتم و این دست خودم نیست اصلا