2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 42 پست
رازیانه بخور پریود میشی  پریود شدی دیگه نخور  پاک شدی باز بخور تا نزدیک پریود بعدیت منظم ...

رازیانه سر خود نخورید تجویزم نکنید چون پرولاکتین بالا میبره

این هوا شاید ابری باشد ولی تا ابد باران نخاهد بارید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خاطر استرس هست..من قبل اقدام دقیق پریودام ۲۸,روزه و سر ساعت بود اما تا اقدام کردم همش۸روز۹روز عقب مینداختم فک کردم مشکل از منه اما از همسرم بوذ

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
😁😁😁آره خوب ببین آخه هردفعه باید دلنوشته بخورم خسته شدم منی که قبلا زرت غافلگیر میشدم 

ویتاگنوس بخور قطرشو از روز ۵پریود تا۱۴این حدودا روزی۴۰قطره

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
ممنون باشه امتحان میکنم نه بابا اقدام چی گلم ۲ تا دارم واسه هفت پشتم بسه 

حتما بخور خیلی خوبه سرشار از هورمون زنانه است

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
من که همیشه خدا عصبیم  یعنی بخاطر اونه

اره منم خیلی استرسیم کلا این ماه ۳روز شدم در صورتی. ک همیشه ۵روزس کلیم بخاطر درد قرص خوردم نمیدونم اون باعث شد کم شه

این هوا شاید ابری باشد ولی تا ابد باران نخاهد بارید 
رازیانه سر خود نخورید تجویزم نکنید چون پرولاکتین بالا میبره

اگه بالا باشه بالاتر میبره 

من خودم تازه آزمایش دادم نرمال بود

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
وای ماه قبل زردچوبه خوردم نتونستم نصف لیوان بزور خوردم نزدیک بود بالا بیارم

خب دیگه مطمئن ترین و سریع ترین راه

اگه انبه دوست داری شیر انبه درست کن چن تالیوان بخور اونم کار راه اندازه