2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود شم

| مشاهده متن کامل بحث + 2622 بازدید | 42 پست
اره در میاد برو بده 

اوکی باشه ببینم بعدازظهر یا فردا برم دکتر اینطوری فایده نداره 

باور کن قبلا جلو مینداختم با خودم میگفتم خوشبحال اونایی که عقب میندازن حالا میگم غلط کردم برگرد

رازیانه واسه چی دیگع خوبه میدونین؟ مثلا واسه موهای زاعد خوبه؟

برای موهای زائد،ریزش مو،بزرگ شدن سینه و باسن،پوست،درمان نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان،زیاد شدن شیر مادر،زیاد شدن میل ج ن س ی و دختر شدن جنین

ولی برای مرد خیلی مضره

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه مطمئن ترین و سریع ترین راه اگه انبه دوست داری شیر انبه درست کن چن تالیوان بخور اونم کار راه ...

آره ممنون خیلیا میگن خوبه باشه ببینم میتونم بخورم 

تف به این پریودی آدمو روانی میکنه از کار وزندگی افتادم 

آخه ببین من همیشه استرس داشتم ودارم ولی خوب این چند وقت بیشتر شده 

خواهرم من با همین استرس گند زدم به سیکلم..یه توصیه اینکه تحت نظر دکتر باش برو آزمایش روز۳سیکل و سونو واژینال روز۳ وآزمایش اسپرم همسر رو بده ضرر که نداره قبل اینکه این همه تحت استرس باشی که نکنه مشکل دارم یا هرچی

بعدم آروم و‌ریلکس باش..البته میدونم واقعا اقدام فرآیندش خیلی درگیری ذهنی ایجاد میکنه

ولی از الان برو دکتررخیال خودت رو راحت کن

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
برای موهای زائد،ریزش مو،بزرگ شدن سینه و باسن،پوست،درمان نامنظمی پریود و تنبلی تخمدان،زیاد شدن شیر ما ...

وای فدات شم مرسی گفتی 😘😘😘

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه  
منظم میکنه آدمو این قطره بعد فقط این ماه بخورم 

آره دستور درستشو برو بخون بازم شایدمن اشتباه گفته باشم

کلا اقدام هم خودش سیکل رو به هم میریزه و به نظرم از استرسه

من سیکل قبلیم۳۰روزه بود بعد مدت هارداره منظم میشه چون میدونم با شرایط اسپرم بی تحرک همسرم باید با میکرو باردار شم

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
اقدام نیستم عشقم  ۲تا دارم بچه فقط ۳ ماهه پریودام با تاخیره فدات

آهان فک کردم اقدامی 😂اونو دیگه نمیدونم تغییر آب و هوا و استرس رو سیکل تاثیر میذاره

😁عزیزمی ممنون از پاسخگویت گلم

😅آخه نوشتی بی بی چک شک کردم🤭