2777
2789
عنوان

چکار کنم پریود شم

2621 بازدید | 42 پست

سلام خانمها الان ۳ ماهه پریودیم بهم ریخته 

پریودم همیشه بین ۲۴ تا ۲۶ روز بود الان ۳ماهه که یه با ر دفعه اول ربعد از ۲۷ روز با کلی دمنوش خوردن شدم بعد ماه قبل بعداز ۳۰ روز الانم شده ۳۳ روز کلافه شدم دلو کمرم درد میکنه عصبی شدم بی‌بی چکم زدم منفی بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رازیانه بخور پریود میشی 

پریود شدی دیگه نخور 

پاک شدی باز بخور تا نزدیک پریود بعدیت منظم میشی 

البته اگه اقدام نیستی

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
ببین منم خیلی سخت پری میشدم هیچی روم تاثیر نداشت  ولی یکی گفت آب لوبیا چیتی بخور  یعنی ل ...

مآه قبل کلی دلنوشته وزدچوبه وبدبختی خوردم وهمچنین ماه قبل اون این ماه گفتم هیچی نخورم اینم ناز میکنه نمیاد هووووف دل وکمرم ترکید باشه اینم امتحان میکنم 

بچه هامن ۳۷ سالمه یعنی بخاطر بالا رفتن سن نیست 

هی گفتم هیچی نخورم از لجم ببینم کی میخاد بیاد  آخه من اصلا اینطوری نبودم کلی جلو مینداختم ولی ...

😂😂😂اخه با پریودی هم لج بازییی؟

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
رازیانه بخور پریود میشی  پریود شدی دیگه نخور  پاک شدی باز بخور تا نزدیک پریود بعدیت منظم ...

رازیانه واسه چی دیگع خوبه میدونین؟ مثلا واسه موهای زاعد خوبه؟

کاربری جذاب لنتی و پوبون سابقم  ایرانی جماعت اگه وسط اروپا هم بره خونه بگیره دو تا بطری نوشابه پر آب میکنه میذاره گوشه توالت برا وقتایی که آب قطع میشه  رفتم تو اتاق پرو و یه لباسو زیر لباس خودم پوشیدمو خیلی عادی اومدم بیرون؛ می‌خواستم از مغازه برم بیرون که یارو گفت داداش خیلی خندیدیم، حالا اون کاپشنی رو که زیر تیشرتت پوشیدی درار بذار سر جاش   آلارم موبایل مناسب برای من نیست، باید یه اپلیکیشن نصب کنم که سَرِ زمانِ تعیین شده، بهم لگد بزنه