2777
2789

سلام دوستان من الان تقریبا ۵ هفتم پر شده دیروز به از اینکه از سرکار امدم خونه دیدم چندتا ترشح خونی تو لباس زیرم هست رفتم دکتر شیاف بهم داد و سونو نوشت شیاف گذاشتم بنظرم تاثیری نداشت سونو هم انجام دادم گفت اعلائم بارداری داری اما هنوز کیسه تشکیل نشده هنوزم بدنم ترشح های کشیده خونی دارم دفع میکنم یعنی سقط شده 

تو هفته های اول امکان اینکه لانه گیزینی انجام نشه و.. هست و ممکن پری بشی..

منم تو اقدام بودم چند روز از پری گذشته بود و بی بی نمیزدم.. بعد چند روز پری شدم ولی با درد بی نهایت شدید مثل زایمان.. حتی به شوهرم زنگ زدم گفتم دارم میمیرم بیا منو ببر دکتر..دکتر گفت احتمال داره مشکلی پیش اومده باشه و سقط شده باشه که انقدر درد شدید داری.. دوباره اقدام کردم و الان بچه ام رو پام خوابیده..😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هفته های اول امکان اینکه لانه گیزینی انجام نشه و.. هست و ممکن پری بشی.. منم تو اقدام بودم چند رو ...

عزیزم خدا برات حفظش کنه ولی من واقعا هیچ امیدی ندارم چون دکتر سونو گفت هیچی نداری حتی کیسه ولی اعلائم داری ولی دیگه فک کنم اونم دیگه نباشه چون مثل پریودی شدم

شیافم بنظرم تاثیر نداشت

خدا هر وقت صلاح بدونه میده خودشم برات نگهش میداره.. اصلا به خالقی که قراره بچه تو خلق کنه شک نکن..بسپار به خودش ،خودش میدونه داره چیکار میکنه..

من سر بچه اولم ناخواسته شدم چقدر قرص جلوگیری اورژانسی خوردم پریود هم شدم ولی نیوفتاد.. پسر شد.. عین خودم یه بچه قانع و آروم.. ولی سر دخترم هی دکتر رفتم و چند ماه تو اقدام بودم و یه دوره هم قرص خوردم تا شد..دختر دوست داشتم و دختر شد ولی انقدر دختر ناآروم و بدقلقیه..انقدر اذیت شدم سر این..

بسپار به خدا.. اونی که خودش میده هم سالم میشه هم هیچ اتفاقی براش نمی افته هم بچه خوب و آرومی میشه.. اونی که با التماس و اصرار میگیری برعکس مایه زجر و عذاب ادم میشه..

خدا خودش خوب بلده چیکار کنه اگر صلاح بدونه که سری پری شی تا سری بعد یه بچه که به صلاحت هست دنیا بیاد تو کاری نمیتونی کنی بسپار به خودش و ریلکس باش..