2777
2789

سلام دوستان من تنبلی خفیف تخمدان دارم اقدام به بارداری کردم داروی مصرف نکردم.وقت پریودم یک هفته لکه بینی داشتم دوسه روزبعدش پاک بودم دوباره به لک افتادم محدوده لک دومی فقط یک بار خونریزی روشن دیدم.شماهم اینطورشدین؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلی تخمدان داشتم احتمال اینکه‌بدون دارو باردارشد کمه بری دکتر‌بهتره من نمیخوام بترسونمت هرکی یه جوریه بدنش ولی من چند وقت طول کشید تا بچه دار بشم و کلی دارو و امپول و سونو رفتم

قبل از اقدام واسه چکاپ رفتی؟ چون ماها که تنبلی داریم باید با دارو اقدام کنیم

قبل ازعید رفتم چک شدم قرارشد توپریودبرم بهم داروبده دیگه اقدامم به تعویق افتادنرفتم

چرا؟نگران شدم الآن.یه بچه دارم تا به حال بدون دارو امتحان نکرده بودم

ی چکاب بدی بهتره گلم نگران نشو قبلش مشکلاتمونو بدونیم دارو مصرف کنیم بعد اقدام ب بارداری خیای بهتره

نه بابا من فقط ی بار تو عمرم لک دیدم که اونم باردار بودم

لک لانه گزینی بود؟یک روزبودفقط؟

ی چکاب بدی بهتره گلم نگران نشو قبلش مشکلاتمونو بدونیم دارو مصرف کنیم بعد اقدام ب بارداری خیای بهتره

ممنون