2777
2789
عنوان

خانمهای که تنبلی تخمدان دارین میشه کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 33 پست
نه فقط قرص و امپول

چه قرصی؟ من هر روز دارم متفورمین میخورم .لتروزول هم قبلا خوردم استرادیول و دوفاستون و امپول ۴ تا ۵ تا زدم hcgزدم فکر کنم حدودا ۶ ماهه انجام دادم عزیزم نشد ک نشد .دیگه بهمن پارسال رفتم ای یو ای اونم نشد دکتر گفت اردیبهشت بیا دیگه نرفتم هم هزینه و هم کرونا میترسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قرصی؟ من هر روز دارم متفورمین میخورم .لتروزول هم قبلا خوردم استرادیول و دوفاستون و امپول ۴ تا ۵ ت ...

یادم نیست اسمشون رو خیلی بودن منم چندسال هی معطلم کردن بار اخرم با دکترم نه ماه تحت درمان بودم دیگه ماه اخر خدایی بریده بودم از پریودیم که رد شد گفتم دیگه نمیخوام اینهمه قرص و امپول بخورم میرم ای وی اف میکنم به دکتر میگم خسته شدم که تست زدم مثبت شد