2777
2789
عنوان

آقایون خودش بیان بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست
سلام خواستم تاپیکتون بگم قفل بود  قصد تهمت زدن به شما رو نداشتم  کلا از خانمای این مدلی ...

خواهش میکنم مهم نیست 

میتونید یه مقدار ارزون تر برید ردمی ۹ مدل ۶۴گیگ بخرید ۳۴۰۰هست فرقش با اونی که گفتم اینه باتری اش هزار میلی آمپر پایین تره پردازنده اش یه مقدار قوی تره ولی عمرش از پردنزداه اون مقداری پایین تره همین

اونوقت منطقی و صادقانه میترکم 😂

بیا بریم در عمود محو شیم😁

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوونمرد اونه که حتی اگه زنشو دوست نداره اذیتش نکنه  اما اگه عاشقشه تعصب الکی رو جای غیرت جا نز ...

خیلی ممنون از نظرتون عزیزم عالی بود❤

شما منطقی جواب دادید🙏🏻🥰

من فقط خواستم ملاک مردانگی وجوانمردی از نظر اقایون هم بدون بدون هیچ قصد وعرض ومشکلی ولی نمی دونم چرا بعضیاز دوستان به حاشیه میرن😐

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
خیلی ممنون از نظرتون عزیزم عالی بود❤ شما منطقی جواب دادید🙏🏻🥰 من فقط خواستم ملاک مردانگی وجوانمر ...

خواهش خوشگلم 

حاشیه 😁❤✌

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
مرد واقعی اونیکه پای حرفش بایسته  قولش قول باشه و. چشم و دل پاک باشه بشه بهش اعتماد کرد ازش.کار ...

خیلی هم عالی 👌🏻👌🏻👌🏻

کسی از اشناهاتون این ویژگی رو داره؟!

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
به نظرم همینکه انقدر مرد باشه دل دختر مردم نشکونه 

👌🏻❤

مرد دونگی خیلی موارد رو شامل میشه حوصله ندارم موارد رو تک به تک بگم نشون میدم کی داراتش هرکی اونو بب ...

بله واقعا شخصیت پهلوان پوریامثال  خیلی خوبی برای مردانگی هست😇 حتی با اینکه به صورت کارتون هست من عاشق برنامه اش بودم 😅

لایک

شجاعت و اعتماد به نفس بالا داشته باشه 

غیرتش و تعصبش منطقی و به جا باشه

مهربان و فداکار و با وجدان باشه

تلاش و پشتکار و سرسختی داشته باشه

شخصیت مستقل داشته باشه 

پاک و سرسنگین بیرون از خونه 

شاد و مهربون وشوخ توی خونه

اهل کار و تلاش باشه 

خانواده دوست باشه

تنبل و غرغرو نباشه 

خاله زنک نباشه 

زن بتونه بهش تکیه کنه 

زن بتونه کنارش آرامش بگیره 

دنبال تغییر دادن همسرش نباشه دائم 

زن رو مثل ابزار ندونه. اینا هم هست😊

این ی کوچولو از ویژگیهای ی مَرده

ولی همین ها به نظرم تا حدودی جوانمردی رو نشون میده🤩

شجاعت و اعتماد به نفس بالا داشته باشه  غیرتش و تعصبش منطقی و به جا باشه مهربانی و فداکاری و ب ...

عالی وکامل👌🏻😍

مرسی از نظرتون❤