2777
2789
عنوان

آقایون خودش بیان بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست
مرد فقط این بقیه ادای مرد رو در میارن

عالیه عاشقش شدم بدددد 😐

فقط ابروهاش 😥

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوونمرد اونه که حتی اگه زنشو دوست نداره اذیتش نکنه 

اما اگه عاشقشه تعصب الکی رو جای غیرت جا نزنه 

هرچی موزد نظر خودشه به زور به دیگران تحمیل نکنه 

همیشه حامی باشه ...

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
می خوام بدونم مرد بودن از نظر اقایون یعنی چی همین😊😅

حیف ک با گفتنش میترکم 😁😁

‌گمونم همه چی تقصیر نسترنهچون بعد اون هیچی دیگه نمونده باقی.😂من یه پسر خوشگل ناز دارم ک خیــلی دوسش دارم درسته که من به دنیاش نیاوردم اما شده یه تیکه از وجودم ❤😘😍

اسم پروفایلتو عوض کن. بذار دختر قوی.. منتظر جوانمردی کردن بقیه هم نباش.. تعداد ناجوانمردا بیشتره ...

من دوست دارم بدونم خود اقایون چه مردی رو مردواقعی میدونن مثل ما خانم ها که یک ملاک هایی برای زن وخانوم بودن واقعی داریم 

هخمین😊

جمله اخرتون خیلی زیبا بود  گلم❤

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗