الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سوالت لحنش یه جوری بود 😑😑اقایون خودشونو جوانمرد ترین و بهترین میبینن خب معلومه ولی هرکسی خودشو توی ایینه دیگران و تاثیرش روی اخلاقو خلقو خوی طرف میتونه ببینه به نظر من جوانمردی جنسیت نمیشناسه حس غیرت و افتخار و حق انسانی انسان انسانیتش و صفاتی مثل وفا ،همدردی ،درک، زبان بدون نیش و کنایه، احترام ،محبت ،دفاع و پشت هم بودن و تلاش برای خوشحال و خوشبختی و راحتی و خوبی خواستن برای دیگران هم میه جوانمردی
😅😄 ولی جدا همون طور که ما خانم ها ملاک هایی برای زن زندگی وخانوم کامل داریم شما اقایون ،به کی مرد ...
مرد واقعی اونیکه پای حرفش بایسته قولش قول باشه و. چشم و دل پاک باشه بشه بهش اعتماد کرد ازش.کاری بخوای نه نیاره و بدونی کارتو درست انجام میده. هر وقت صداش زدی سه سوته پیشت باشه و خلاصه کلام مشتی باشه 😎😂😂😂