2777
2789
عنوان

آقایون خودش بیان بگن لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد دونگی خیلی موارد رو شامل میشه حوصله ندارم موارد رو تک به تک بگم نشون میدم کی داراتش هرکی اونو بب ...

خیلی جامع بود 😳✌

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
یعنی یه کته تره بالای لب 😎😂😂😂😂😂😂😂

😅😄

ولی جدا همون طور که ما خانم ها ملاک هایی برای زن زندگی وخانوم کامل داریم شما اقایون ،به کی مرد واقعی میگین وچرا؟

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗

سوالت لحنش یه جوری بود 😑😑اقایون خودشونو جوانمرد ترین و بهترین میبینن خب معلومه ولی هرکسی خودشو توی ایینه دیگران و تاثیرش روی اخلاقو خلقو خوی طرف میتونه ببینه به نظر من جوانمردی جنسیت نمیشناسه حس غیرت و افتخار و حق انسانی انسان انسانیتش و صفاتی مثل وفا ،همدردی ،درک، زبان بدون نیش و کنایه،  احترام ،محبت ،دفاع و پشت هم بودن و تلاش برای خوشحال و خوشبختی و راحتی و خوبی خواستن برای دیگران هم میه جوانمردی 

😅😄 ولی جدا همون طور که ما خانم ها ملاک هایی برای زن زندگی وخانوم کامل داریم شما اقایون ،به کی مرد ...

به خودشون ✌😳

به سراغ من اگر می آیید... نرم و آهسته بیایید... که مبادا ترکی بردارد...چینی نازک تنهایی من...https://harfeto.timefriend.net/16266025108720
مرد دونگی خیلی موارد رو شامل میشه حوصله ندارم موارد رو تک به تک بگم نشون میدم کی داراتش هرکی اونو بب ...

سلام خواستم تاپیکتون بگم قفل بود 

قصد تهمت زدن به شما رو نداشتم 

کلا از خانمای این مدلی سبک و اویزون خوشم نمیاد 

اگه باعث رنجش شما شدم عذر میخوام امیدوارم حلال کنید🌺🌺 

بابت گوشی هم ممنون فعلا اقای پدر مود خساست دارن

حیف که میخونن وگرنه میگفتم 😂

منطقی وصادقانه نظرتون رو بفرمایید🥰

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
😅😄 ولی جدا همون طور که ما خانم ها ملاک هایی برای زن زندگی وخانوم کامل داریم شما اقایون ،به کی مرد ...

مرد واقعی اونیکه پای حرفش بایسته  قولش قول باشه و. چشم و دل پاک باشه بشه بهش اعتماد کرد ازش.کاری بخوای نه نیاره و بدونی کارتو درست انجام میده. هر وقت صداش زدی سه سوته پیشت باشه و خلاصه کلام مشتی باشه 😎😂😂😂